Ugye nem csal a szemem! Pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
PCOS vagyok, és magától összejött, úgy, hogy csak jövő héten mennék dokihoz konzultációra? Alig tudom elhinni!
2018. febr. 16. 09:36
21/31 A kérdező kommentje:
A neve egyébként Pregnafix.
2018. febr. 17. 19:06
22/31 anonim válasza:
Ja értem :) Ezeket a mostani teszteket nem ismerem.Hány hetes is lennél most?Nekem az 5 hetes picim már látszott az UH-n.Én vagyok aki a petefészekcisztáról írt.
23/31 A kérdező kommentje:
Hát...ez a baj, hogy nem tudom, mert nagyon változó volt a menstruációm, egyszer 30 napos, aztán 42, aztán 40, utána 36, egyszer még 56 nap is volt. Utoljára január 13-án jött meg, de ugye az LH teszt csak január 31-én mutatott pozitívat, február 1-jén már nem. De aznap nem is tudtunk együtt lenni, csak rá 2-3 napra, meg előtte 2-3 nappal. Szóval...még bármi lehet, de a teszt pozitív, csak nem biztos, hogy baba miatt. De szerdán mennék így is úgy is dokihoz, csak mond valamit. Mert ugye mensi szerint 5 hetes, de gyakorlatilag ha baba van a dologban, akkor tuti nem 5 hetes, max 4 szerintem.
2018. febr. 18. 09:05
24/31 anonim válasza:
Az előző vagyok.Jó szakember a dokid?Nekem anno azt javasolta egy doki hogy mondjam azt hogy fáj a hasam,mert akkor megnézik UH-n ilyen korán :) Persze,az enyém 12 évvel ezelőtti történet,azóta változhatott a protokoll.Én tiszta ideg voltam,mert volt egyrészt ez a ciszta-emlékem,másrészt régen egy vetélésem.Rögtön akartam tudni hogy van-e baba.Írd majd meg hogy mi a helyzet,jó?Drukkolok :)
25/31 anonim válasza:
5 hetesnél kisebb baba szerintem még nem látszik
26/31 A kérdező kommentje:
Megírom majd, igen, nagyon jó szakorvos! ☺ Magánrendelőbe megyek, másfél hónap a várakozási idő, de ugye én még januárban kértem időpontot hozzá. Felritkulás legalább kell látható legyen, szerintem.
2018. febr. 18. 11:07
28/31 anonim válasza:
Nem értek hozzá,nem tudom mi a felritkulás.Szuper hogy jó dokid van.Szurkolok :)
29/31 A kérdező kommentje:
Voltam ma dokinál! Hála Istennek minden rendben, és igen, baba lesz, ha mind jól alakul valamikor október végén. Azt mondta, szerinte később fogant, most lehet korai 5 hetes, 2 hét múlva megyek kontrollra, akkorra kell lennie pulzálásnak is. 😍 Köszönöm nektek a biztatást, aki pedig óva intett a korai örömtől, neki is külön köszönet, kell hogy legyen valaki, aki a földön tart, akkor nem lehet akkorát esni! 😘
2018. febr. 21. 17:33
30/31 anonim válasza:
Szia!Én voltam aki óva intett,de tényleg csak jó szándékból.Gratulálok,ez csodálatos!!Boldog babavárást kívánok és minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!