Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem csal a szemem!...

Ugye nem csal a szemem! Pozitív a teszt?

Figyelt kérdés

PCOS vagyok, és magától összejött, úgy, hogy csak jövő héten mennék dokihoz konzultációra? Alig tudom elhinni!

[link]

2018. febr. 16. 09:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát 7-es vagy trollkodsz, vagy akkor sürgősen keress fel egy dokit! Ez egy pozitív teszt, és ha neked mindig ilyen és nem vagy terhes, akkor cisztád(vagy skár rosszabb) is lehet....

Kérdező: sztem nem január végén volt ovud, hanem kb 2 hete. Ahhoz tényleg halványka lenne a teszt!

2018. febr. 16. 11:16
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! 🙂
2018. febr. 16. 11:25
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen ciszta nem okoz pozitív tesztet, csak egy extrém ritka hcg termelő cisztózus megjelenésű petefészekrák.
2018. febr. 16. 12:15
 14/31 anonim ***** válasza:
52%
Nekem petefészekciszta okozott pozitív tesztet.Nem akarom elrontani az örömöd,de még ne éld bele magad.
2018. febr. 16. 12:46
 15/31 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó, persze, egy halvány tesztbe senki ne élje bele magát, de azért ha patadobogást hallunk, akkor inkább lóra gondolunk, mint zebrára...
2018. febr. 16. 14:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem csal!😌
2018. febr. 16. 17:41
 17/31 anonim ***** válasza:
52%
15-ös,én megtapasztaltam azt,hogy milyen érzés,amikor a babámat akartam látni UH-n és egy 5 centis ciszta volt a monitoron.Az én tesztcsíkom is halvány volt.Erre emlékezve amikor újra terhességi teszt volt a kezemben,jól látható,élénkszínű vastag vonallal,akkor "mertem" csak örülni amikor UH-n is láttam a picimet.Szóval kár itt ló-zebra valószínűségszámítást végezni,mert nagyon halvány az a vonal,és mástól is lehet pozitív a teszt.Jobb kicsit kételkedve fogadni a teszteredményt,mint hatalmasat csalódni.Lásd a fentieket,tapasztalatból írom.
2018. febr. 16. 20:27
 18/31 A kérdező kommentje:

Ma csináltam másikat! Ez már tuti! Mármint hogy pozitív! A miértje majd kiderül, ne vesszetek ezen össze! De nagyon boldog vagyok!!! 😄 Köszi a válaszokat!

[link]

2018. febr. 17. 07:33
 19/31 anonim ***** válasza:
2 tesztet is csináltál ma?
2018. febr. 17. 17:35
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem, ez ilyen digitális, hogy a "csíkos" tesztet használat előtt bele kell tenni az applikátorba, aztán mikor kiírja, hogy + vagy - , akkor egyből ki kell venni belőle, mert van a dobozban plusz 1 "csíkos" teszt, amit máskor fel lehet majd használni, de az applikátor még kb 1 órán át kijelzi az eredményt. Gondoltam nem vakoskodok, hanem írja csak ki szépen!
2018. febr. 17. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!