Órák múlva pozitív terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Utoljára december végén voltam együtt a párommal (külföldön dolgozik) azóta teszteltem párszor, de mind negatív lett. Ma reggel is teszteltem ami szintén negatív lett, de mikor hazajöttem egy nagyon halvány csíkot láttam rajta. Ez akkor most mit jelenthet??2018. febr. 7. 15:37
1/10 anonim válasza:
Olvasd el a tájékoztatót. Ennyi idő elteltével nem szabad figyelembe venni már. Illetve, írod hogy több teszted is negatív. Nem vagy terhes, még ha az is akarsz lenni.
2/10 anonim válasza:
Rá van írva, hogy 15 percen túl érvénytelen. Ráadásul ha decemberben megfogant volna a baba, a csík azonnal leugrott volna, nem órákkal később.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de nagyon sok olyat hallottam hogy órák után lett pozitív, és terhesek voltak. Olyat is hallottam, hogy valakinek kb 6-7 héttől lett csak pozitív
2018. febr. 7. 15:48
4/10 anonim válasza:
Na jó de akkoris erős határozott csíknak kellene lennie az esetedben. Ez most egy száradási. Esetleg töltsd fel és megnézzük.
5/10 A kérdező kommentje:
Hogy kell feltölteni? Próbáltam lefotózni, de képen nem látszik. Képszerkesztővel tettem rá negatív effektet, de az se mutat semmit. De szemmel határozottan látszik.
2018. febr. 7. 16:07
6/10 anonim válasza:
Ha màr szerkeszteni kell,akkor az nem pozitív.Egy pozitív tesztet nem kell negatívba tenni,fény felé fordítani stb.
Amúgy a menzeszed kimaradt?
7/10 anonim válasza:
Ha fotózva nem látszik és órákkal később jött ki, az negatív. Ráadásul már több, 30 napja volt az aktus....tudod mikor szokott halvany pozi lenni? Kb. 10 nappal szex után! Sajnalom.
8/10 anonim válasza:
Ha negatív effektel sem látszik, az száradási csík. A reagens helyét latod nagyon halványan.
9/10 A kérdező kommentje:
Azóta nem menstruáltam sőt igazából már azelőtt is késett. Emellett a mellem is nagyobb lett és fáj.orvoshoz jövőhét kedden megyek.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2018. febr. 7. 16:38
10/10 A kérdező kommentje:
Ma megjött :(
2018. febr. 8. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!