Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Romed kazettás terhességi...

Romed kazettás terhességi teszt időn túli pozitív?

Figyelt kérdés

Ahogy a betegtájékoztatóban írják, leolvastam 5 perc múlva, viszont mostanra(kb 1 óra) elszíneződött, rózsaszínű csík van a terhes résznél. Természetesen holnap elmegyek orvoshoz, csak tudni szeretném, hogy ez a teszt hajlamos-e időn túl álpozitív eredményt adni?

Egy hete késik egyébként.

2018. febr. 6. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A pozitív az időn túl is pozitiv. Csak nem mindegy hogy rózsaszín vagy szürke. Szerintem másnap ismételd meg reggeliből. Szurkolok. :)
2018. febr. 6. 14:47
 2/11 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen lett a teszt, nappali vizeletből.

Már van gyerekem, akkor nem ilyen teszttel csináltam, és majd leugrott a két vastag csík a tesztről.

2018. febr. 6. 14:49
 3/11 A kérdező kommentje:
A csík egyértelműen rózsaszín amúgy élőben is de szerintem a képen is. Csak olyan ferde. :/
2018. febr. 6. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Ooo az nem csik.. igy szaradt meg az anyagtól a teszt, ennyi.

Ezer ilyenem volt más márkával.

Nem pozitív (még)

2018. febr. 6. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Elég homályos a "csík", inkább maszatnak mondanám. Én megismételném a helyedben egy másik fajta teszttel, ha van rá lehetőséged.
2018. febr. 6. 15:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, élőben is ilyen maszat. De holnap mindenképpen elmegyek nőgyógyászhoz.
2018. febr. 6. 15:03
 7/11 anonim válasza:
Szia mi volt a dokinal?
2018. febr. 8. 12:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Csak péntekre tudott időpontot adni, de jelentkezem mindenképpen :)
2018. febr. 8. 15:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta menjek vissza egy hét múlva, mert lehet terhesség, csak még pici.
2018. febr. 9. 20:19
 10/11 anonim válasza:
Drukkolok
2018. febr. 10. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!