Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tudtad volna előre, hogy...

Ha tudtad volna előre, hogy mivel is jár pontosan a terhesség, gyerekvállalás, belevágtál volna?

Figyelt kérdés
Ugyanannyi gyereket vállaltál volna, mint amennyi van?
2018. jan. 31. 22:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én mindenképp szültem volna, néha azon gondolkozom, jó ötlet volt e pont a huszas éveimben szülni.

Néha arra gondolok, hogyha harmincasként vállaltam volna, mehetett volna magán intézményekbe és a legjobb iskolákba, vigyázhatott volna rá angol anyanyelvű bébiszitter kiskorától.

Ezeket sajnálom, hogy kimaradtak.

Másrészt pont elmegy így az összes fiatal évem, 40 felett leszek, mire azt a korszakát éli, hogy eljár éjszakára.

Talán, ha az egyetem első évében vállaltam volna 19 évesen, még megmaradt volna pár a a harmincas éveimből. Talán több türelmem és energiám is lett volna, mert így lassan harmincasként egyre kevésbé érzem magam energikusnak és türelmesnek.

Viszont, ha később vállaltam volna, lehetne baráti köre, mert a barátaim mind 30asként akarnak szülni.

Nem tudom. Talán csak több pénzt akarnék, hogy többet nyújthassak neki is és magamnak is, és sokkal, sokkal több türelmet. Tizenévesen képes voltam nyarakon keresztül órákig szórakoztatni az unokahugomat, aki minden butaságért vinnyogva hisztizett. Ennek már nyoma sincs a saját gyerekemnél..

2018. febr. 1. 07:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Csak 1 dolgon változtattam volna/ változtatnék.

A korkülönbségen!

2018. febr. 1. 13:41
 13/13 anonim ***** válasza:

12 es vagyok.

Igen. Ugyanennyit vállalnék mint most :)

2018. febr. 1. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!