Ti hogyan készültetek a terhességre?
Femibiont szedek - a nődokim javaslatára. Elvileg egy hónappal terhesség előtt kell elkezdeni.
Egészségesebben próbálok élni, alkoholt teljesen kiiktattam, kávét felváltottam zöld teára, átestem egy komplett tisztítókúrán (ezek saját döntéseim, nem javasolta senki - de mivel már volt egy vetélésem, nem kockáztatok semmit...)
Kimondottan nem sportolok, de igyekszem sokat lenni a levegőn és ahová lehet, gyalog menni.
Sikeres babásodást! :-)
Nem volt megàllapított inzulinproblémàm, a ciklusom volt picit zavaros, nagyon kevés volt a menstruàcióm, és pecsételtem előtte. Ciklushoz közepe tàjàn kezdtem el, mert akkor voltam dokinàl. Az E vitaminra màr nem emlékszem, de azt talàn ciklus elején.
Hogy szedheted e csak úgy, én több helyen làttam, hogy sok orvos ajànlja fél év sikertelenség utàn, az én dokim ezt a fél évet sem vàrta meg.
Elkezdtem Elevitet szedni, párom pedig cinket.
Igyekszünk mindig egészségesen táplálkozni, káros szenvedélyünk nincsen.
Tervezek elmenni még vérvételre. :) Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!