Ha tudtad volna előre, hogy mivel is jár pontosan a terhesség, gyerekvállalás, belevágtál volna?
Ha a szules utani elso felevben kerdezik tolem, a valaszom: nem.
A terhesseg álom volt, de utana nagyon nehez volt nekem belerazodni.
Most a valaszom: igen es szeretnek majd megegy babat ;) mar tudom h a neheze elmulik elobb utobb.
Én írtam ki azt a kérdést amiben taglalom hogy 9 honapból 7-et kórházba töltöttem.
Ugyhogy a terhességem nem volt leányálom.Nagyon sokszor féltem.sokat műtöttek.Vért is kaptam.Néha bevallom már azt hittem vége.Nem tudom végig csinálni.
De az idő mindent megszépít.
Első éveink teltek lassacskán már most tudoma mozdulásából is mi a baj vagy miert szomorú...
Szeretnénk másodikat.
A fiunkat decemberben szültem.Karácsonyra voltam kiirva.De a komplikációk miatt mikulaskor szültem.
Egyenlőre egy van.
Igen tudtam mivel jár minden,mégis a türelmemen kellene javítani.valakinek valami tipp h türelmesebb legyek?most lesz egy éves a Kisfiam és hisztizik mindenért.... :D nagyon idegesítő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!