November végén lefeküdtem a párommal, (védekeztünk) és már lassan több mint 1 hetet késik a menzeszem, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Attól tartok, hogy vagy lyukas volt a coton amit használtunk, vagy kiszakadt és félek hogy terhes vagyok mert nem szokott ennyit késni a bajom. Válaszokat előre is köszönöm:)2017. dec. 12. 11:34
1/5 rigegzsani válasza:
Szerintem nem kell egybol erre gondolni a stress miatt is ingadozhat a menzeszed de ha attol tartassz, hogy netán terhes vagy vegyél egy tesztet es csináld meg, es akkor vagy orulhettek vagy megnyugodhattok. :)
2/5 anonim válasza:
Amíg nem csinálsz terhességi tesztet,addig az Atyaúristen sem fogja tudni neked megmondani,hogy terhes vagy -e.
Pontosan hány nap telt el az aktus óta?
3/5 anonim válasza:
A korod ismerete nélkül nehéz erre korrekt választ adni.
4/5 anonim válasza:
3as a kora mit számítana? Ha menstruál akkor már lehet terhes ha nem védekez vagy ha kilyukad a gumi, ha 12 éves ha 25.
Kérdező csinálj tesztet.
5/5 anonim válasza:
A kora azért fontos, kedves 4-es, mert pl 19 éves korig nem mindenkinél áll be a havi ciklus, és előfordulnak kilengések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!