Terhes lehetek ha 6 napja voltam együtt a barátommal, védekeztünk gumival? Én soha nem szedtem a fogamzáagátló tablettát de nem is akarom. Az a lényeg hogy amikor együtt voltunk gumival, a nadrágjára folyt.
Nem tudom hogy amikor levettük a gumit hozzámért e a nadrágja.
Lehetséges hogy terhes lennék? Vettünk tesztet nem akartam megcsinálni mert mondtam neki hogy negatív lesz mert ahhoz kell 14 nap hogy beágyazódjon.
Tüneteim: -fáj a hasam alulról, szoktam szédülni napközben szokott lenni hányingerem meg többet eszek amennyit szoktam.
Eredetileg általánosságba is sokat eszek igaz nem hízok tőle semmit de most nagyon sokat eszek. 1 nap eszek 6-szor 7-szer.
Apáék azt gyanítják terhes vagyok, mert kezd nőni a hasam.
Mit tegyek? Segítsetek.
Spermás nadrág ha hozzád ér nem leszel terhes.
Mikor kell megjönnie? Előtte nőhet az étvágy.
Az e havi menzeszem nem jött még meg.
De 2 hét múlva csináljak 1 tesztet azért?
Nem tudom mit tegyek. De akkor miért vannak azok velem hogy hányingerem van meg szédülök. Meg valamelyik nap a hátam is fájt.
Jézus Atya Isten..
Hány éves vagy ?
Mikor volt az utolsó mensesed első napja ?
Tudsz róla hogy csak akkor termékenyülsz meg ha a hüvelyedbe kerül sperma ?
Szóval ne képzelj be dolgokat !
A hasad meg a zabálástól nő,puffadás is!
Anyám borogassssss..
Szabad levegőn pár másodperc alatt elpusztulnak a spermiumok.
Ha a hüvelyed hozzáért volna a nedves nadrágjához,azt észrevetted volna,de még abból sem lehetne terhesség.
Ne parázd túl,nem vagy terhes.
Ha nagyon akarod,az eset után 14 nappal csinálj egy tesztet és akkor megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!