Terhes lehetek ha 6 napja voltam együtt a barátommal, védekeztünk gumival? Én soha nem szedtem a fogamzáagátló tablettát de nem is akarom. Az a lényeg hogy amikor együtt voltunk gumival, a nadrágjára folyt.
Nem tudom hogy amikor levettük a gumit hozzámért e a nadrágja.
Lehetséges hogy terhes lennék? Vettünk tesztet nem akartam megcsinálni mert mondtam neki hogy negatív lesz mert ahhoz kell 14 nap hogy beágyazódjon.
Tüneteim: -fáj a hasam alulról, szoktam szédülni napközben szokott lenni hányingerem meg többet eszek amennyit szoktam.
Eredetileg általánosságba is sokat eszek igaz nem hízok tőle semmit de most nagyon sokat eszek. 1 nap eszek 6-szor 7-szer.
Apáék azt gyanítják terhes vagyok, mert kezd nőni a hasam.
Mit tegyek? Segítsetek.
hát nézd, két eset lehetséges :
1. terhes vagy, mert valahogy mégiscsak beléd másztak (ugrottak? a nadrágról?) a spermiumok ezért maradt ki a menzeszed.
1. nagyon rápörögtél erre a terhesség, gumi, nadrág, hozzáért-nemérthozzá témára, hogy idegességedben eszel annyit, hogy már nő is a hasad. a zsírtól, ami rárakódik.
kérdés: tesztet mikor fogsz csinálni, ha már megvetted?
Eskü még a férjem is a fejét fogja az írásod elolvasása után !
Te nem vagy komplett..
De ha jól értem elmondtad otthon hogy nem jön meg,vigyenek dokihoz!
Azt is elmondtad miért vigyenek el ?
Mikor volt az utolsó mensid ???
Ha soha nem késett,akkor hány naposak a ciklusaid ??
Erre válaszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!