Ezek után még esélyes a terhesség?
7 hónapja szede fogamzásgátlót. A levél első sorából néhány tablettát később vettem be, mint kellett volna, egy esetben 12 órával a rendes idő után. A második hét utolsó tablettájának napján voltam együtt valakivel védekezés nélkül a kapcsolatunk miatt.
6 hete történt az aktus. Azóta kettő alkalommal jött meg, mindkettő elég erős volt, az utolsó kicsit erősebb is, mint szokott. Közrejátszhat a sok strsszel járó új munkám, de ezt nem tudom biztosan. Az utolsó menstruációm előtt nagyon erős, izomhúzódásra emlékeztető fájdalmat éreztem az alhasamban, valamint nagyon fáradt voltam előtte (szintén köze lehet a munkához, mivel éjszaka is sokat kell dolgozni, az alvásrendem pedig felborult).
Reggeli vizeletből végeztem 4 vagy 5 X-Epil tesztet, mind negatív lett, illetve az egyiken a második csík helyen volt egy pötty, de ott mintha meg is nyomódott volna. Az utolsó tesztet a menstruációm előtti napokban végeztem.
Érdemes még többet vagy már biztosan nincs baba?
Nem szeretnénk gyereket, így kicsit félek most. Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!