Clostis kura utolso napja tegnap volt. Ma a ciklus 8. napjan voltam uh. Mnyhartya 7mm jobb ov 14mm bal ov 17mm tuszo. A derekam faj szurkal a hasam. Megfog repedni? Ha igen kb mikor?
Miért fontos? Innnentől kétnaponta szex legalább 10 napig és semmi jelentősége a repedés napjának. Szuris stimus ciklusban sem aggódtam emiatt, mert kétnaponta együtt voltunk, ahogy az orvos mondta.
Egyébként napi kb. 2 mm-t nő a tüsző és 20-25 mm között reped valamikor. Ennél pontosabban nem lehet megmondani, ha csak Closty volt és szuris repesztés nem lesz. De nem is fontos, hidd el.
Koszonom 2#
Nem nem lesz szuri.Csak ma mar a derekam faj nyilalgat a petefeszeknel. Ez arra utal?
A nagyobb tüsző még 2-4 nap a kisebb még 3-6 nap szerintem. De az sem biztos, hogy megreped, ha nincs szuri.
Én első két clostis hónapban az 5-10 napig szedtem és csak a 18on repedt meg. Késett egy napot és volt pozitív tesztem de végül megjött. Ebben a ciklusban a 3-8 nap között kellett szednem, holnap nézik meg h állok a 12. napon.
Igen, az hogy fáj, arra utal, hogy nőnek, érnek a tüszők, nekem is hosszasan szokott repedés előtt és aznap. De csak hőből lehet - sajnos csak utólag - pontosan házilag megmondani a repedés idejét. Én emiatt mértem, hogy lássam sikerült-e és mikor.
Egyébként épp Clostyval vagyok most ikerterhes, a kisfiam is azzal lett! Mi már a végét járjuk lassan. 😉😉😉
33+0 hkm
#2 voltam
"Maguktól" megnőttek ekkorára ilyen hamar,szval repedni is fognak ne aggódj. Hatott a closti,ne parázz egyből..
Es mostantól legyetek minden nap egyutt. Nekem ezt ajánlották az orvosok, es bejott már a 2.kúrában. talán 1 nap maradt ki. Ovuteszteltem amúgy,es amikor 17 es 19 mmes tuszoim voltak (13.cnap) akkor a hőm szerint 16.nap volt repedés.:)
Utana 7.dpoig feszult a hasam , elmentem orvoshoz a tuszok utan maradt folyadék okozta.:)
Az a kúra lett sikeres, most vagyunk 18 hetesek!:)
Szuri miatt ne aggodj.. a dokik kisebb része adja mert eleinte szinte felesleges látják azt ha kell.
De ha nem sikerul ez a honap akkor menj majd el megnézetni repedt e a tuszo es kesz. A mehnyalkahartyad tök jó annak ellenére h clostit szedsz.:)
Nekem (utolso vagyok) azt mondtak eselytelen mert 4 mmes mehnyalkahartyam volt 13.napon.. erre csak babas lettem.
4+3 hetesen 9mmes volt csak a mehnyalkahartya.:)
Koszonom nektek nagyon bizom benne.
Kedden is voltam akkor azt nezte mikyen puha a mehszaj.De azota barnas filyasom is van miota megvizsgalt. Ma mondtam neki azt mondta nem gond. En is csinakram ma lh tesztet. De azon elmenni nem tudok.😊😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!