Kismamak, anyukak! Olyanok valaszat varom, akik tapasztaltak, hallottak ilyenrol! Kinek derult ki keson a terhessege,20 het korul? Kinel fordult elo honapokig mensis verzes? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Negativ kommenteket nem kernek, koszonom. Igy is eleg ideges vagyok. A sztorim roviden. Szeptember elejen volt egy pozitiv tesztem. Majd 5 nap kesessel megjott. Ez igy volt azota minden honapban, hol par nappal hamarabb hol par nappal kesobb de mindig megjott.Kb 2 hettel ezelott ugy ereztem mozog odabent valami..na persze belmozgas es egyebek, nem is foglalkoztam vele. Csakhogy azota se mulik, sot! Egyre inkabb erzem, raadasul most tartok ott hogy 11 napja kesik a mensim..nem tudom mit gondoljak. Kerlek segitsetek nekem, letezik olyan hogy valaki babat var, de csak igy, illetve ilyenkor deruljon ki? Van mar gyerekem, 11 eve szultem, kisse homalyos mar az emlek. Szoval szivesen vennem ha irnatok nekem ti, akik hasonlo tapasztalatokkal rendelkeztek! Koszonom!2018. jan. 22. 06:53
3/9 anonim válasza:
Mire vársz a teszttel? Azonnali választ ad! Egyébként, ritkán, de előfordul ilyen.
4/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, aki 40 éve orvos és az egyik Nőgyógyászati Klinika vezető professzora, hogy Ő még nem találkozott olyan kismamával, aki menstruált.... szerintem nem lehet, hogy terhes. De ha örülnél Neki, akkor kívánom legyél terhes:).
6/9 anonim válasza:
Én hallottam már ilyenről. Nagymamámnak minden gyerekénél megjött az elsö 3 hónapban. Viszont azt nem írtad, hogy mikor pozi lett a teszt, aztán megjött, utána csináltál-e még tesztet!?
7/9 anonim válasza:
Orvosnál miért nem jártál az elején? Amikor pozit tesztel az ember, de megjön, akkor is el kell menni mert ha vetélesre gyanakszik az ember meg kell nézze az orvos hogy kitisztult-e!
Csinálj tesztet.
8/9 anonim válasza:
Mind a harom gyereknel volt 2-3 honapig verzesem a szokott mensi napokon ...
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek. Persze veszek tesztet, es megyek orvoshoz, de most par napig olyan helyen vagyok ahol ez keptelenseg lenne. Ezert is kerdeztem tapasztalatokat.
2018. jan. 23. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!