Volt aki 44 évesen minden segítség nélkül teherbeesett? Simán lezajlott a terhessége?
Igaz, 4. gyerek volt, de anyám 43 évesen szülte húgomat (nem tervezett volt).
Igen, olyan simán, hogy orvoshoz is alig járt, 8 hónapos terhesen, még kukoricát bilingérezett...
Szülés is simán ment.
Még olyan is volt, akinek nem lehetett gyereke, aztán a változó korban valahogy csak összejött... már nem is számítottak rá.
A doktor kapásból írta neki a papírt az abortuszra, ő meg a fejéhez vágta, és megszülte a gyereket.
43 evésen szültem, az majdnem 44 😊
Spontán estem teherbe, de nem gyorsan, közel 2 év kellett hozzá, közben volt egy vetélésem is.
A terhességben úgy éreztem magam, mint egy állatorvosi ló, minden volt, cukorbetegség, magas vérnyomás, minden uh-n derült ki valami "finomság".
De! Egészséges, gyönyörű kisfiam van, akit a testvérei is imádnak. Vele teljes a család. Bármikor elölről kezdeném akkor is, ha előre tudok minden nehézséget.
2 nőt is ismerek, akik 40 felett 2-2 egészséges gyereket szültek gond nélkül.
Mostanság 2 kolléganőm (40 évesek) esett "véletlenül" teherbe, egyiküknek már megszületett a babája császárral, de minden rendben velük.
Én most 41 és fél évesen estem spontán teherbe, 42 leszek mire megszületik.
Szerintem ez 44 évesen is megtörténhet.
Azért a hormonokat jò megnézetni, na meg sok vitamin.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!