Az orvos meforalt javasolt és 160ch diétát és mozgást, van itt valaki akinek ez segített rendezni az értékeit, és teherbeesett? Mennyi idő alatt?
Ir-je van a kérdezőnek...
Nekem másfél évig a TSH-mat akarták levinni szép lassan javult.. majd kiderült az IR - szintén meforalt kaptam meg diéta (mozgást hanyagoltam) 3. ciklusban már terhes is maradtam :) kontrollra már pozitív teszttel mentem :)
7 év után végre a finishben vagyunk :)
Sok sikert! Diétát tartsd szépen, szerencsére ez nem igazán a koplalós fajta, eleinte kicsit nehéz aztán hirtelen még sok is lesz :D
Sok sikert!
35hkm
Pcos+ir meforal + letrox 150gr ch dieta.. 2honappal a kezeles megkezdese utan 3honap probalkozas utan sikerult :) -10kg fogyassal :)
Neked is sikerulni fogg :)
16hkm
Igen indokolt.
Inzulin normál érték kb. 4 - 4,5
Az éhgyomri értékhez képest a 60 percesnél 8-10-szeresére kell felmennie
120 percesnél 3-4-szeresére.
Már az alap inzulinod is kicsit emelkedett, a 60 percesed meg elég magas. 120 percesed épphogy a max határ felett van.
A cukrod kicsit mozog, ez inkább egy enyhe IR, ami még kezelhető.
Ha valaki babát szeretne, akkor erre az eredményre igen is fontos a gyógyszer + diéta és még a mozgás is. De nem vagyok orvos. Ha a doki felírta akkor kell és pont :)
Nekem a cukrom jobb volt a tiednél, viszont az inzulinom a plafont verte. Szóval kitartás! Amúgy miért merült fel benned kérdésként, hogy indokolt e?
2# es vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!