Van itt olyan akinek mensi előtt mindig mellfájdalma volt? És mikor teherbeesett akkor nem fájt?
Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 08:13
1/16 anonim válasza:
Nekem szinte mindig fajt elotte, kb 10 nappal mensi elott kezdodott, es egyre jobban bedurrant a mensi napjara. (A szinte mindig azt jelenti, hogy egy evben 1-1 alkalom volt, hogy nem volt ennyire fajdalmas, duzzadt, de valamennyire azert termeszetesen kovette a ciklusom).
A teherbe eses honapjaban is ugyanugy fajt, ebben nem volt kulonbseg...
2/16 anonim válasza:
Jelen. Nekem pontosan úgy volt, ahogy leírtad.
4/16 anonim válasza:
Szia nekem kozepidoben ovu kornyeken kezd mindig fajni de olyan szinten hogy hason nem tudok fekudni meg az oldalamon is nagyon rossz. De most eddig meg nem faj :) remelem jot jelent.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Még várom a tapasztalatokat!! Utolsó! Majd írd meg mi lett! Drukkolok!
2017. jún. 6. 12:13
6/16 jafnrétti válasza:
Nekem mindig menzesz előtt egy héttel kezdtek brutálisan feszülni a melleim, és fokozatosan múlt el, amikor már nem feszült egyáltalán, aznap jött meg mindig. Amikor terhes lettem, akkor nem feszült, csak azon a napon kezdett, amikor meg kellett volna jönnie, és utána így is maradt hetekig. A teszt még negatív volt, de a mellem már jelezte, hogy vége összejött a baba :) Érdekes, mert azóta viszont nekem teljesen eltűnt a mellfeszülés, mint mensis tünet.
7/16 anonim válasza:
4-es vagyok mindenkép írok majd.19-re nem várom.Drukkolok neked is.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi, én 11re :-)
2017. jún. 6. 16:02
9/16 anonim válasza:
én nekem mensi elött sose fájt a mellem. el se tudtam képzelni milyen érzés lehet... mostmár tudom így 9 hetesen alig tudok az oldalamon feküdni és ha megölelem a páromat kicsit előrébb dőlök nehogy hozzá érjen a mellemhez :D
10/16 anonim válasza:
Csajok a hiszti lehet az ovu tunete? Alapjaraton nem vagyok az de tegnaptol szornyu vagyok magamat is alig tudom elviselni. Meg nemvart elott meg kozben sem szoktam igy viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!