Ki milyen hamar esett teherbe 40 felett? és aztán milyen volt a terhessége és a szülés?
1,5 év,kistestvér. 40-ig adtam magamnak időt,már épp feladtam,nagyjából a szülinapomon készült 😁
A terhességem csak egy fokkal volt kellemetlenebb mint az első,mert az ovisomtól elkaptam mindent,illetve az első 3 hónap végig émelyegtem,de ennyi. Minden értékem normális volt,a végén szedtem egy kis vasat. Genetikai vizgsgálatot csináltattam.
A szüléstől rettegtem a korábbi horror emlékeim miatt,de szép és gyors volt,igazi álomszülés.
Másfél év volt a teherbe esés, közben volt egy korai vetélésem is. Negyedik baba.
A terhesség nem volt leányálom, volt minden, diabétesz,magas vérnyomás, a babánál is mindenfele kisebb-nagyobb probléma.
Végül 36 hetesen sürgősségi császárral született meg, mert nem ürült a vizelete.
Most 7 hónapos, egészséges, és imádnivaló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!