Mennyi az esélye annak 44 évesen, hogy abortusz utan lehet még babám?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek. A párom 30 éves és 9 hónapja vagyunk együtt, de csak 3 hónapja költöztünk össze. Nekem van egy 6 éves neki meg 4 éves kisfia. Terveztünk közös babát és nem is védekeztünk. Eddig nem volt szó arról ha lesz baba akkor ne tartsam meg. Hétfőn teszteltem pozitívat első reakciója nagy öröm volt, de jó pár órával később már ecsetelte várjunk még a babával. Az indokait teljesen megértem és igaza is van valahol a döntést rám bízta.A legnagyobb problémám most az , hogy teljesen egyedül kell döntenem mert sajnos ma ment be a börtönbe 43 napra egy régi ügye miatt.2018. jan. 10. 17:58
41/49 anonim válasza:
Te 29%-os jogtudor!
Akkor ugye azt is vágod, hogy ez nem gyilkosság... 😀
42/49 anonim válasza:
nem gyilkosság, mert az jogi kategória, de emberölés, mert a magzat is ember, magzat korú ember
43/49 anonim válasza:
Sztem a legtöbb amit adhatsz a 6 éves gyerekednek, az egy testvér.
44/49 anonim válasza:
"Akkor ugye azt is vágod, hogy ez nem gyilkosság... "
Az életellenes törvény betűje szerint valóban nem az. Minden más szempontból igen.
45/49 anonim válasza:
Az 55%is egy vègzett, szakvizsgázott jogász, úgy látszik... 😀
46/49 anonim válasza:
nem kell ehhez jogi végzettség, ez erkölcsi kérdés ;)
47/49 anonim válasza:
Szerintem örülj, hogy terhes lettél és ne vetesd el. Hogy lehetsz ennyi idősen ilyen felelőtlen?!?! Ha elveteted bízom benne nem vállalsz még egy gyereket. Vagy ha igen ne sikerüljön gyorsan, hogy legyen időd eldönteni, hogy “kell-e”, mert aztán lehet akkor is úgy tartja kedved, “jah, mégse”... borzalmas ember vagy.
48/49 anonim válasza:
Eloszor is nem “bortontolteleknek szuli a gyereket”, o maga is mondta h szeretne ezt a babat. Es nem gondolta meg magat csak elbizonytalanodott. Kerdezo, ezt mar a szivedben nagyon jol eldontotted, h meg szrretned tartani a picit, itt egyedul a parod viselkedik gerinctelenul. Ne menj el az abortuszra, mert eleted vegeig banni fogod.
49/49 anonim válasza:
Szinte semmi eselye h ezutan meg lehet gyereked 44 evesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!