Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye annak 44...

Mennyi az esélye annak 44 évesen, hogy abortusz utan lehet még babám?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek. A párom 30 éves és 9 hónapja vagyunk együtt, de csak 3 hónapja költöztünk össze. Nekem van egy 6 éves neki meg 4 éves kisfia. Terveztünk közös babát és nem is védekeztünk. Eddig nem volt szó arról ha lesz baba akkor ne tartsam meg. Hétfőn teszteltem pozitívat első reakciója nagy öröm volt, de jó pár órával később már ecsetelte várjunk még a babával. Az indokait teljesen megértem és igaza is van valahol a döntést rám bízta.A legnagyobb problémám most az , hogy teljesen egyedül kell döntenem mert sajnos ma ment be a börtönbe 43 napra egy régi ügye miatt.
2018. jan. 10. 17:58
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
83%

"Attól, hogy valakit 43 napra itéltek még nem börtöntöltelék. Egyébként köszönöm a biztatást. '

Akkor mègis minek neveznèd, úgy őszintèn??

Èrdekes, a környezetemben senkinek nincs olyan règi ügye, ami miatt kiruccanna egy-kèt hónapra a bõribe! Hidd el, aki már odakerül, az oda is való!

Tartsd meg a gyerrket, de lèpj le messzire. Majd felnyílik a szemed!

2018. jan. 12. 13:26
 22/49 anonim ***** válasza:
Babát tartsd meg,bűnöző pasidat meg dobd ki!!!!!!!
2018. jan. 12. 14:30
 23/49 anonim ***** válasza:
83%
Én biztosan össze sem jönnék olyannal akinek közé volt/van a börtönhöz, jézusom, nemhogy még gyerek tőle. Biztos jó apja lenne a gyereknek, jó peldat is mutatna.
2018. jan. 12. 14:32
 24/49 anonim ***** válasza:
53%
Kérdésre a valasz: tekintve h idős is vagy meg abortusz is szerintem nem biztos h lesz ezután babás, én a helyedben élnék ezzel az "ajandekkal" egy baba ugyanis ajándék. És mondom: palit kidobnám .
2018. jan. 12. 14:33
 25/49 anonim ***** válasza:
43%
Marha nagy ajándék lesz majd 50 évesen nevelni egy 5 éves dackorszakos gyereket, apa nélkül. Ennél csak az lesz nagyobb boldogság, mikor a nyugdíjból nem tudod fizetni a továbbtanulását és ott fog ordítani, hogy tönkretetted az életét.
2018. jan. 12. 16:22
 26/49 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél kérdező ?
2018. jan. 12. 18:17
 27/49 A kérdező kommentje:

Mivel terveztük a babát és most csak én szeretném őt, nem kockáztatom meg hogy apa nélkül nőjön ő is fel.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek 🙂

2018. jan. 14. 15:14
 28/49 anonim ***** válasza:
35%
Inkább haljon meg, csak mert az apa beparázott? Az számít, amit te akarsz, te pedig magad írod, szeretnéd a picit!
2018. jan. 14. 17:12
 29/49 anonim ***** válasza:
Tudod ki maradna egy hapsival aki egyszer azt mondja, h kell a gyerek aztán meg meggondolja ezzel kvázi abortuszra küld...hat gratulálok.
2018. jan. 14. 17:25
 30/49 anonim ***** válasza:
35%
Ez kemény. Inkább haljon meg, mint hogy egy ilyen apa nélkül ÉLJEN.
2018. jan. 14. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!