Mennyi az esélye annak 44 évesen, hogy abortusz utan lehet még babám?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek. A párom 30 éves és 9 hónapja vagyunk együtt, de csak 3 hónapja költöztünk össze. Nekem van egy 6 éves neki meg 4 éves kisfia. Terveztünk közös babát és nem is védekeztünk. Eddig nem volt szó arról ha lesz baba akkor ne tartsam meg. Hétfőn teszteltem pozitívat első reakciója nagy öröm volt, de jó pár órával később már ecsetelte várjunk még a babával. Az indokait teljesen megértem és igaza is van valahol a döntést rám bízta.A legnagyobb problémám most az , hogy teljesen egyedül kell döntenem mert sajnos ma ment be a börtönbe 43 napra egy régi ügye miatt.2018. jan. 10. 17:58
31/49 A kérdező kommentje:
A döntésem nem a párom mellett szól, hanem a már meglévő 6 éves kisfiam mellett. Tudom milyen nehéz egyedül egy gyerekkel, nemhogy kettővel.
2018. jan. 14. 18:36
32/49 anonim válasza:
Rá fogsz jönni, hogy ez így volt helyes. Ha nem maradtok együtt, akkor pláne.
33/49 anonim válasza:
Ha téged idősödő fejjel a 30-as, meggondolatlan, börtönrab hapsid irányít az gáz.
Mindemellett tény hogy már nem vagy babázós korban szóval alapjáraton az elgondolás is rossz volt.
34/49 anonim válasza:
Ajjjaj:( Szerinterm nagyon meg fogod bánni, de minden jót !
35/49 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért gondoltad meg, hiszen szeretnéd a gyermeked! Egyedül? Miért? Azért mert 43 napra börtönbe megy az apja? Gondolom, hogy azért ott nem lesz neki leányálom, és igyekszik mielőbb hozzátok vissza! A 6 évesnek meg a testvér úgy gondolod, hogy baj lenne? Nem kell félned a korod miatt! Sokan vállalnak akár 45-46 évesen is gyermeket, és fel fogod tudni nevelni! Nem ok nélkül érkezett, nincs miért elvetesd! Ha meg mégis egyedül neveled, attól még ugyanúgy a fiad/lányod, mint a 6 éves! Elhiszem, hogy nehéz! De őt sem rakod ki az utcára, mert nehéz! Ezért vagy édesanya! Ne azzal foglalkozz, hogy most mi a helyzet! Eltelik az a 2 hónap, és újra együtt lesztek, családként remélhetőleg! Nem magadhoz kötöd a gyermekkel, hiszen egy férfit nem lehet magunkhoz kötni semmivel! Hanem azért van veled, mert a társa vagy, eddig is az voltál, most, a bajban is az vagy!
36/49 anonim válasza:
Sose írtam ezen az oldalon csúnyát, de most fogok. Eldöntöttétek, hogy gyereket vállaltok, sikerült, majd úgy döntesz elveteted? Normális vagy? Ez nem egy cipő, amit megveszek és ha nem kell kidobom. Valaki éveket vár egy gyerekre, mert nem sikerül. Gyáva vagy és kegyetlen! Nem érdemelsz egy gyereket se!
37/49 anonim válasza:
Remélem ezek után többet eszedbe se jut gyereket vállalni. A kérdésedre a válasz, hogy remélem semennyi
38/49 anonim válasza:
"Én biztosan össze sem jönnék olyannal akinek közé volt/van a börtönhöz, jézusom, nemhogy még gyerek tőle. Biztos jó apja lenne a gyereknek, jó peldat is mutatna."
Ha elolvastad a kérdést, és van annyi jogi alapműveltésged, hogy értelmezni is tudod a dolgokat, SZABÁLYSÉRTÉSI elzárásról van szó.
39/49 anonim válasza:
Tehát akkor még egyszer, minden börtöntöltelékező turbóértelmesnek 43 nap elzárást többnyire SZABÁLYSÉRTÉSÉRT szoktak osztogatni, sőt gyakran a pénzbírságot szokták annyira átváltani 5000/ nap. vagy esetleg piti vétségért. Szóval aki valaha ment már gyorsan a sztrádán, bármekkora véralkoholszinttel is vezetett már, szívott füves cigit akár egyszer is, vagy másolt Windows van a gépén, az mind bekussol, és nem börtöntöltelékezik, jó???!!!
40/49 anonim válasza:
Kérdező Te meg még az utolsó pillanatban is meggondolhatod magad. Szerintem Te is tudod, hogy a gyilkosság nem helyes döntés, és a lelked mélyén Te sem akarod, csak most félsz, és meg vagy ijedve. Imádkozom, hogy legyen bátorságod a szívedre hallgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!