Mennyi az esélye annak 44 évesen, hogy abortusz utan lehet még babám?
Börtöntölteléknek nem szülnek.
Ha te még akarsz ebben az életben szülni, tartsd meg.
Szerintem elhamarkodtatok ezt az egészet, baromira nem gondoltátok át. Most meg hogy összejött a baba, vissza akarod csinálni....ő nem egy f0s karácsonyi ajándék amit visszaviszel ha nem jön be. Csak a kisbabát sajnálom, hogy ilyen körülmények közé születik :( beszeljétek at újra és ha egyiktek se akarja, talán jobb ha meg se születik :(((
Egyébként meg utána hova vagy kinek akarsz szülni? Ezt a gyermeket eldobod, majd jön egy másik? Mennyivel lesz jobb akkor? Mi lesz ra a garancia h akkor a párod nem gondolja meg magát? És na újra meggondolja akkor újra abortusz? Ez nem játék. Eleve nagy az esélye h teherbe se fogsz esni. Gondold at alaposan.
Elnézést azt kimaradt, hogy én nem akarom elvetetni sőt nagyon szeretném tőle a babát, de őt sem akarom a gyerekkel magamhoz kötni. Ha elvetetem őt nézve, biztos hibáztatnám miatta. Ha megtartom akarata ellenére az sem jó senkinek. Mindkét döntés tönkre teheti a kacsolatunkat erre felkészültem.
1#
Attól, hogy valakit 43 napra itéltek még nem börtöntöltelék. Egyébként köszönöm a biztatást.
2#
Direkt nem védekeztünk mert eddig akarta ő is a babát, tehát nem vissza akarom csinálni a dolgokat hanem egyedül "helyesen" dönteni.
3,4#
Attól ha valakit elítélnek az nem azt jelenti hogy nincstelen vagy gyilkos esetleg bünöző.
Ha sok ember legyen az nő vagy férfi az életében egyszer hibát követ el akkor az már rossz ember és nem érdemli meg a boldogságot?
Köszönöm a válaszokat.
Szülhetsz 44, meg 54 évesen is. A probléma a felnevelése lesz. Jelenleg úgy néz ki, hogy ha megtartod, akkor egyedül maradsz vele. Erre az emberre ne alapozz.
Inkább azon gondolkozz, hogy két gyerekkel egyedül 44 évesen milyen kilátásaid vannak. Nyugdíjas leszel, mire érettségizik, kirepül, főiskolára megy.
Eleve ha most abortuszod lenne, mert a párod nem akar gyereket, a következő terhesség legalább 1 ev múlva lenne talán addigra megondolja magát. Azaz 46 lennél kb. a szüléskor. Az már nagyon nem egészséges egy szüléshez.
A börtöntémát meg nem is kommentálom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!