Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 éves lány vagyok és 8....

Madri00 kérdése:

17 éves lány vagyok és 8. napja késik a menstruációm, mennyi esély van rá hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Az (eddig a legtöbb amit késett az 4-5 nap volt). Az utóbbi 1-2 hétben sok citromot ettem és mivel téli szünet volt 2 hétig máskor keltem, máskor feküdtem, máskor és többet is ettem, máskor végeztem el a nagy és kis dolgaim, mint ahogy szoktam. A barátommal rendszeres nemi életet élünk, de mindig odafigyelünk (tudom nem a legmegbízhatóbb de a megszakításos módszert alkalmazzuk, és az utóbbi 3 évben semmi probléma nem volt vele). Szerintetek mennyi esély van arra hogy teherbe estem?Felőlem leszolhattok, szidhattok, de normális válaszokat is adhattok, előre is köszönöm.

2018. jan. 5. 11:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
37%
Én nem vennék mérget arra hogy nem vagy terhes..
2018. jan. 6. 13:20
 32/36 anonim válasza:
0%
3 éve ? Ez most komoly ? Akkor én azt gondolom,hogy mrgnyugodhatok. 3-4 hete vesztettem el a szüzességem a barátommal,akivel 2 éve vagyunk együtt( ő most 19) mi sem védekeztünk..nagy hiba volt. Mi is a megszakításos módszert használtuk. De biztos ,hogy védekeztünk volna..ha ez nem ennyire magától jön.. Szóval ez nem volt el tervezve.. Hibáztunk,és együtt aggdtunk. Csináltam tesztet,negatív lett. De a menszeszem még nem jelez. Általában mindig késik,most pedig hogy stresszeltem..több mint valószínű hogy kédni fog.De basszus ! 3 éve a mrgstakításos módszert hadználjátok,úgy,hogy tudod hogy van esélye úgy is teherbe esni? Krlek,ha nem akarsz terhes lenni,ne tedd. Én pedig nyugodt vagyok.
2018. jan. 7. 10:41
 33/36 A kérdező kommentje:
SPOILER: NEM VOLTAM TERHES ;)
2018. máj. 18. 11:13
 34/36 anonim ***** válasza:
62%
Majd leszel hamarosan, ne izgulj
2018. máj. 18. 23:09
 35/36 A kérdező kommentje:
Te már csak tudhatod😂😂
2018. máj. 21. 21:02
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
😂😂
2018. máj. 22. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!