17 éves lány vagyok és 8. napja késik a menstruációm, mennyi esély van rá hogy teherbe estem?
Nem a mi dolgunk, hogy ítélkezzünk! Azt majd megteszi az anyja, ha kell. Kérdezett, válaszolunk a kérdésre. Nekünk ennyi a dolgunk.
Ha valaki most arra gondol én miért nem a kérdésre válaszolok, akkor jelzem: korábban mér megtettem.
Esély van rá, már az első alkalomtól kezdve. Lehet, hogy eddig csak szerencséd volt.
Majd írj, hogy mi lett!
És igen képzeld el 14 éves korom óta csak ezuel az 1 fiúval szexeltem..de mind1 nem is ezt kérdeztem hogy szerintetek korai volta-e..
Viszont megjött, megvettük a tesztet is, de mivel megvan nem fogom megcsinálni, esetleg ha elmúlik akkor, aki értelmes választ tudott adni annak köszönöm, a tanulság hogy ez az 1. És utolsó kérdésem volt itt, az empáti manapság kihalt :)
Hála a jó ègnek!
Remèljük tanultál ebből, ès a menseseddel együtt az eszed is megjött!
Nem èrtem mièrt vagy mèg te felháborodva?
Kiírod ide, hogy tulajdonkèppen nem vèdekeztek, mindezt 14èves korod óta(tök mindegy hány fiúval nem vèdekezel),ès számodra kèrdès, hogy lehetsz-e a terhes??? Ès hogy mit csinálj?? Nem evidens, hogy ha szexelsz ráadásul vèdekezès nèlkül, akkor igen, terhes lehetsz? ès ha ennek fennáll a lehetősège, akkor tesztelni kell!
Elhiszem, hogy egynèmely válasz stílusa sèrtő 17èves dacos lelkednek, de igazságtartalma viszont mindegyiknek van!
Látni kène, hogy hülyesèget csináltál/csinálsz, ès ha így folytatod, nem lesz jó vège!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!