Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 éves lány vagyok és 8....

Madri00 kérdése:

17 éves lány vagyok és 8. napja késik a menstruációm, mennyi esély van rá hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Az (eddig a legtöbb amit késett az 4-5 nap volt). Az utóbbi 1-2 hétben sok citromot ettem és mivel téli szünet volt 2 hétig máskor keltem, máskor feküdtem, máskor és többet is ettem, máskor végeztem el a nagy és kis dolgaim, mint ahogy szoktam. A barátommal rendszeres nemi életet élünk, de mindig odafigyelünk (tudom nem a legmegbízhatóbb de a megszakításos módszert alkalmazzuk, és az utóbbi 3 évben semmi probléma nem volt vele). Szerintetek mennyi esély van arra hogy teherbe estem?Felőlem leszolhattok, szidhattok, de normális válaszokat is adhattok, előre is köszönöm.

2018. jan. 5. 11:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
69%
Na, gratulálhatunk??
2018. jan. 5. 18:52
 22/36 anonim ***** válasza:
86%

Nem a mi dolgunk, hogy ítélkezzünk! Azt majd megteszi az anyja, ha kell. Kérdezett, válaszolunk a kérdésre. Nekünk ennyi a dolgunk.

Ha valaki most arra gondol én miért nem a kérdésre válaszolok, akkor jelzem: korábban mér megtettem.

2018. jan. 5. 18:54
 23/36 anonim ***** válasza:
88%

Esély van rá, már az első alkalomtól kezdve. Lehet, hogy eddig csak szerencséd volt.

Majd írj, hogy mi lett!

2018. jan. 5. 18:57
 24/36 anonim ***** válasza:
49%
Hát durva h.14 ébes korban szexelnek lányok. :( Elszomorító.Az ilyen fiatal lányok esnek a legkönnyebben teherbe.Szerintem nézhetitek a babakocsit!!Ha ez megvígasztal én is 17 évesen estem teherbe,de nem 14 évesen kezdtem és nem megszakítással,hanem kiszakadt a gumi...most 18 éves a fiam. :) Sok sikert!
2018. jan. 5. 19:10
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sikerült ma tesztet vennetek? Kíváncsi vagyok az eredményre, hogy baba van-e a dologban
2018. jan. 5. 19:12
 26/36 A kérdező kommentje:

És igen képzeld el 14 éves korom óta csak ezuel az 1 fiúval szexeltem..de mind1 nem is ezt kérdeztem hogy szerintetek korai volta-e..

Viszont megjött, megvettük a tesztet is, de mivel megvan nem fogom megcsinálni, esetleg ha elmúlik akkor, aki értelmes választ tudott adni annak köszönöm, a tanulság hogy ez az 1. És utolsó kérdésem volt itt, az empáti manapság kihalt :)

2018. jan. 5. 23:49
 27/36 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy nem lettél végül terhes, de remélem tanultál a 8 napos idegeskedésből, hogy ez nem hiányzik neked és legközelebb már védekeztek
2018. jan. 6. 05:19
 28/36 anonim ***** válasza:
96%

Hála a jó ègnek!

Remèljük tanultál ebből, ès a menseseddel együtt az eszed is megjött!

Nem èrtem mièrt vagy mèg te felháborodva?

Kiírod ide, hogy tulajdonkèppen nem vèdekeztek, mindezt 14èves korod óta(tök mindegy hány fiúval nem vèdekezel),ès számodra kèrdès, hogy lehetsz-e a terhes??? Ès hogy mit csinálj?? Nem evidens, hogy ha szexelsz ráadásul vèdekezès nèlkül, akkor igen, terhes lehetsz? ès ha ennek fennáll a lehetősège, akkor tesztelni kell!

Elhiszem, hogy egynèmely válasz stílusa sèrtő 17èves dacos lelkednek, de igazságtartalma viszont mindegyiknek van!

Látni kène, hogy hülyesèget csináltál/csinálsz, ès ha így folytatod, nem lesz jó vège!

2018. jan. 6. 07:27
 29/36 anonim ***** válasza:
76%
Csak kivàncsisàgból: ezután fogtok védekezni?
2018. jan. 6. 12:43
 30/36 anonim ***** válasza:
9%
Jahj. Remelem szem eszel tobb citromot. Szerintem tuti attol kesett..... Na. De komolyan. Honnan jon a fiataloknal ez a citrom dolog xd megorulok xd
2018. jan. 6. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!