Elszakadt az óvszer szex közben, nem vettem észre azonnal de nem élveztem el, mennyi esély van ilyenkor arra hogy a lány teherbe essen?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek január 12-re kellett volna hogy megjöjjön a vérzése (akkor volt 28 napja hogy várta), de azóta késik és január 19.-én szexeltünk, gumit használtam de közben elszakadt amit nem vettem azonnal észre, viszont nem élveztem el, esetleg előváladék lehetett a gumiban semmi más. Az ezelőtti ciklusa is hosszú volt, majdnem 60 nap, akkor még szűz volt, valahol a 45-50. nap környékén veszthette el velem, de utána meg is jött neki. Azóta várja már, most tart a 40. napnál (közben volt még 2 szex gumival gond nélkül). Ilyenkor amikor nem a terhesség miatt késik, és a késés közben történik egy olyan szex ahol elszakad a gumi de nincs elélvezés (mégcsak a közelében sem voltam), akkor mennyi a valószinűsége a terhességnek? Van okunk az aggodalomra?2017. jan. 20. 22:24
1/2 anonim válasza:
Van rá esély, de nem sok.
Inkább a hormonok felvonulása miatt késik neki.
2/2 anonim válasza:
Hogy tud egy gumi elszakadni? Komolyan elképzelni sem tudom...
Mivel most kezdett nemrég menstruálni, idő kell, hogy normális menzesze legyen. Tesztet miért nem csinál?
Nem kellene még szexelnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!