Hajnalban lefeküdtem a barátommal, de gumi nélkül. Csak 5-10percig csináltuk, aztán elélvezett, de nem belém. Épp a napokban kell, hogy megjöjjön. Mennyi az esély a terhességre?
Ha nem beléd élvezett, akkor nem sok esélye.
De máskor ne csináljatok ilyet.
Ez csak azoknak javasolt, akiknél nem gond, ha mégis baba lesz belőle.
Ha nem szeretnétek babát, akkor mindig védekezzetek!
Lany vagy? Igen. Alias lehetsz terhes
DE szerintem mivel ciklus vegen vagy es (idoben?) kivette igy nem valoszinu :) mindenesetre mostmar ne kattogj ezen mert meg idegi alapon keshet is a menszeszed
Nem nagy az esélye, de lehetsz! Igazából mikor ilyen merész vagy legalább számold ki nincs e peteérésed. Ha igen, egyáltalán ne csináld igy!
Peteérés számolás: menzesz első napja (nem a barnás pecsételés) onnantól 14 nap (13-14-15) akkor figyelj oda nagyon és ne legyél együtt senkivel. Persze ez csak pontos menzesznél számolható igy.
Ha állandó a partnered és megértem, hogy néha jó gumi nélkül együtt lenni. De ha új barátod van vigyázz a fertőzésektől senkire nincs ráirva mennyire ápolt vagy megbizható vagy egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!