Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elszakadt a gumi, mennyi az...

Elszakadt a gumi, mennyi az esély ilyenkor?

Figyelt kérdés
Leszögezném előre,hogy nem felelőtlen tinik vagyunk a párommal, akár jöhetne is a baba, de most épp nem terveztük! Szóval a hét elején jött meg,de nekem sosem tart túl sokáig ( kb.3nap max. ) ma reggel már aktus után vettük észre , hogy gyakorlatilag megsemmisült a gumi annyira elszakadt! Mennyi esély van ilyenkor? Esetleg van már valakinek ilyen tapasztalata?
2014. szept. 14. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
50% . Vegyél eseményutánit, még holnap is beveheted
2014. szept. 14. 19:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Tartok a gyógyszertől megmondom őszintén, és a párom is azt mondta,hogy bizzuk az életre, csak tudni szerettem volna,hogy mennyire esélyes a dolog?!
2014. szept. 14. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
12%
100% gondolkodj az újszülött nevén. Ha lány lesz lehetne Tímea vagy Noémi.
2014. szept. 14. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Miután elélvezett azután láttad, hogy kiszakadt a gumi vagy el se ment?
2014. szept. 14. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Miért tartasz a gyógyszertől? Az abortudztol nem tartasz véletlen?
2014. szept. 14. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Hány naposak a ciklusaid? Kb. ez lenne itt a lényeg.
2014. szept. 14. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Azért nem olyan könnyű teherbe esni, hogy 100% legyen a dolog...

Fontos, hogy mennyivel vagy ovuláció előtt, amúgy egy másik kérdés szerint az egészséges pároknál még akkor is kb 20% az esély arra, hogy rögtön sikerüljön amikor a nő a legtermékenyebb időszakban van.

2014. szept. 14. 20:39
 8/10 A kérdező kommentje:

A ciklusaim olyan 23-28 nap között vannak, most épp 27 napra jött meg múlt hét hétfőn, de kb. 2-3 napig tart maximum a vérzésem.

Én is úgy tudom, hogy "elvileg" ez az időszak pont nem olyan veszélyes, ha lehet ilyet mondani.

másik kérdésre válaszolva, már elment mikor észrevettük.

És nem , az abortusztól nem félek,mert ha baba lesz , megtartjuk!

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

2014. szept. 15. 07:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk hétfőn jött meg, akkor a 7. napon voltál, a fiúk eléldegélnek 3-4 napi is. Tehát ha most mondjuk épp egy 25 napos ciklusod akart lenni, akkor nagyon jók az esélyek.
2014. szept. 15. 07:51
 10/10 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva, ahogy írtam nem terveztük, de amikor a párom azt mondta,hogy hagyjam a gyógyszert a fenébe és bízzuk az életre!( mindezt kicsit könnyes szemmel ) akkor azt mondtam, ha jönni akar.....

Csak latolgatjuk az esélyeket, hogy ....azt számoltam, ha 28 napos ciklussal számolok, akkor okt. 6-án kellene megjönnie!

2014. szept. 15. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!