Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 éves lány vagyok és 8....

Madri00 kérdése:

17 éves lány vagyok és 8. napja késik a menstruációm, mennyi esély van rá hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Az (eddig a legtöbb amit késett az 4-5 nap volt). Az utóbbi 1-2 hétben sok citromot ettem és mivel téli szünet volt 2 hétig máskor keltem, máskor feküdtem, máskor és többet is ettem, máskor végeztem el a nagy és kis dolgaim, mint ahogy szoktam. A barátommal rendszeres nemi életet élünk, de mindig odafigyelünk (tudom nem a legmegbízhatóbb de a megszakításos módszert alkalmazzuk, és az utóbbi 3 évben semmi probléma nem volt vele). Szerintetek mennyi esély van arra hogy teherbe estem?Felőlem leszolhattok, szidhattok, de normális válaszokat is adhattok, előre is köszönöm.

2018. jan. 5. 11:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
35%

Nem írtam, hogy hány gyerekem van, csak azt, hogy kèt gyerek között... 😑

Talân felnyílik a szeme, ha eddig nem sikerült neki teherbe esni!

2018. jan. 5. 12:15
 12/36 anonim ***** válasza:
95%
Lehetsz terhes, igen, de te is tudod. Esetleg más tüneted van?
2018. jan. 5. 12:17
 13/36 anonim ***** válasza:
79%

8 nap késés nem véletlen. Ha fogadni kell, akkor szerintem terhes vagy.

Tervek a jövőre?

2018. jan. 5. 12:59
 14/36 anonim ***** válasza:
67%

Vegyél tesztet. Még nem feltétlenül kell, hogy legyen más terhes tünet.

Nekem is késett egyszer úgy, hogy rengeteg limonádét ittam sok citrommal, de csak 3 napot. Bár 100%-ra állítani, hogy a citromtól volt badarság lenne. A 8 sok szerintem, ha egyébként normális a ciklusod.

Viszont a szervezetünk nem gép, lehet, hogy kimaradt egy peteérésed vagy bármi.

Az is lehet, hogy a sok idegeskedés miatt nem jön meg.

Csinálj egy tesztet, hogy kiderüljön.

2018. jan. 5. 13:32
 15/36 anonim ***** válasza:
74%
Mivel nem védekeztetek így simán. Attól hogy eddig szerencsétek volt nem jelenti hogy mindig az is lesz. 8nap késés nincs ok nélkül
2018. jan. 5. 13:32
 16/36 anonim ***** válasza:
80%
Az "odafigyelés" nem védekezés. Mivel ezzel a módszerrel 1 év alatt 100-ból 35 nő terhes lesz, igy ha ti 3 éve igy védekeztek akkor matematikailag is reális hogy eddig megúsztad de most 3 év után besikerült. Vegyél tesztet, addig úgysem fogsz megnyugodni, bár nem tűnsz túl idegesnek..
2018. jan. 5. 14:43
 17/36 anonim ***** válasza:
34%
Mivrl NEM vedekeztel egyertelmu gogy lehetsz terhes. Gondolkozni nek szoktál mielőtt ilyen hülye kérdést kibírsz írni? NEM védekezel utána még itt sápítozol...és az ilyen szaporodik. Atyám...
2018. jan. 5. 18:15
 18/36 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem tudja hogy hülyeség volt amit csinált. Az hogy most lecsesszük már eső után köpönyeg.

Kérdező: tesztelj és majd írj hogy mi lett. Drukkolok hogy ne legyen baba ha még nem szeretnéd. :)

2018. jan. 5. 18:23
 19/36 anonim ***** válasza:
59%
Dehogy tudja..aki nem elég intelligens védekezni, az azt sem fogja fel ésszel, hogy mit jelent az ha teherbe esik.
2018. jan. 5. 18:27
 20/36 anonim ***** válasza:
73%

"Szerintem tudja hogy hülyeség volt amit csinált."

Ha egyszer elvesztette volna a fejét akkor talán...de ő 3 éve (14 eves kora óta) nem védekezik. Ebből nekem nem az ön le hogy tudja...

2018. jan. 5. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!