Hány évesen estetek teherbe, párotok mennyi idős volt?
Pont betöltöttem a 26ot mikor szültem a Férjem pedig a 33mat.
Én 5 éve dolgoztam,Ő pedig 6.
Ha betölti a 2 évet utana szeretnék visszamenni dolgozni(ez van tervben).most jelenleg suliba járok,okj-t végzek.
19 és 21 évesen szültem. Főiskolára jártam. Férjem akkor volt 35 és 37 éves.
23 évesen mentem el dolgozni azóta dolgozok. Most 27 leszek tavasszal, szeretnénk 3. Babát.
19 évesen férjhez mentem és egy év múlva szültem. Férjem 5 évek idősebb nálam.
Mindketten dolgozunk, ő 5 éve, én 16 éves koromtól suli mellett, majd érettségi után főállásban ápolónőként.
Amit tanulni akartam, csak levelezőn volt, kellet hozzá két év gyakorlat (eü szakoktató), ezt a gyes alatt simán megcsináltam a lányom mellett, így szülés után már nem három műszakba mentem vissza, hanem tanítani.
Az még kb mindegy volt, mennyit dolgoztam, mert Bokros idején szültem, nem volt gyed, csak tgyás majd fel éves kortól gyes.
Kellett... Utálom, mikor küldés után veszem észre, mit rontottam el :)
A terhességhez meg annyit, hogy nálunk szülészetből bukás járt, ha kiejtettük azt, hogy terhes. Ha teher, akkor minek, ezt volt a tanárnő mániája. Mondanom se kell, nem ölte ki belőlem a kifejezést. :)
30, férjem még épp 30
Még aktuális..nem döntöttük el mikor megyek vissza, függ attól, hogy alakul a szülés, és a babával a dolgok, lehet, hogy maradok a 2. Gyerekre is.. Ha mégsem, akkor a 2 közt 1,5 éves kor körül bölcsibe megy, visszamegyek dolgozni, hogy normalis jövedelmem legyen a 2. Gyerekre is, és közötte.
3 éve dolgozom...mármint azonos munkahelyen
24 eves voltam, a ferjem 26.
5 eve dolgoztam, munka mellett diplomaztam le, ra egy evvel vallaltuk az elso gyereket. Fel evvel szules utan visszamentem dolgozni (nem Magyarorszagon elunk, it ennyi a fizetett szulesi szabadsag).
Vallaltuk a masodik babat, a terhesseg vegeig dolgoztam, de szules utan mar nem mentem vissza dolgozni. (A masodik gyerek fogyatekkal el.)
En 33
Ex 38
Ertemszeruen volt munkam, diplomam
Meg nem mentem vissza dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!