Hány évesen estetek teherbe, párotok mennyi idős volt?
27 voltam, párom 30
2 évig voltam itthon (Gyed) utána visszamentem a munkahelyemre, előtte 3 évig dolgoztam már azelőtt egyetemre jártam
30 voltam a következőnél ők ikrek így 3 évig (gyed) leszek itthon a terv szerint és utána megyek vissza dolgozni
Nem erről szól a kérdés de egyszerűen nem bírom ki, hogy ne szóljam meg ezt a kifejezést, hogy "terhes".
Sokkal szebb Pl. az Állapotos kifejezés mint az , hogy terhes.
Basszus, egy hölgy, nő , asszony,stb. életének a legszebb és a legnagyobb örömét kellene , hogy jelentse az áldott állapot. Nem terhességet. Ájjajjj.
Egyébként a feleségem 24 éves volt én 23 éves amikor megszületett a várva várt gyermekünk. 3 éves gyes után ment dolgozni a feleségem.
"Basszus, egy hölgy, nő , asszony,stb. életének a legszebb és a legnagyobb örömét kellene , hogy jelentse az áldott állapot. Nem terhességet. Ájjajjj."
Már akinek. Sok nő számára például a legrosszabb rémálom.
Egyébként férfiként könnyű pofázni, nem a te hasad nő orbitálisra.
Zoltán János, a terhesség terhes. 100 nőből kb 99 számára gondot okoz valamilyen módon, Max 1 van, akinek a világon semmi problémája.
28 voltam, a párom 43. Volt munkám és két év után mentem vissza dolgozni
25 voltam. A férjem 37.
Dolgoztunk mindketten. Jelenlegi munkahelyemen több mint 2 éve voltam már mikor terhes lettem. Veszélyeztetett tehesként otthon kellett maradnom sajnos. 2 évesen kezdte a bölcsit a lányunk. Ekkortól már a bent maradt szabijaimat töltöttem. Már 2 hónapja dolgozom újra.
Beleköthetnénk abba, a lábasnak hol a lába és hasonlók... Szép dolog a nyelvészkedés, de mindennek megvan a maga helye és a kommented ide nem illik. Vedd úgy, hogy így hívják és kész.
A terhesség szóban nincs semmi degradáló.
32 éves voltam, párom 33. Dolgoztam, még GYED-en vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!