Megéreztétek azt, hogy teherbe estetek?
Én igen.hazafele tartottam a munkából,amikor ültem a tömegközlekedésen és akkor valahogy annyira mélyen belül lehettem h mikor hazamentem megcsináltam egy tesztet és pozitív volt.
Persze aztán mindenki azt hisz amit akar,én ezt megéreztem,mivel előtte volt olyan hónap h késett a menszesz de akkor amiatt csináltam tesztet ami negatív lett,itt pedig érzésre csináltam (hozzátenném h este 6 óra volt és szép pozitív x-epil teszt erősített meg ;))
Azt almodtam kb nemvart elott 4 nappal, hogy pozitivat teszteltem! Felkeltem es ezen felbuzdulva megcsinaltam egy predictort. Kb 10 mp mulva kijott a masodik csik!
Kopni-nyelni nem tudtam.
Megéreztem, mind a két alkalommal.
Előző hónapokban mindig reszketve vártam, hogy vajon megjön-e. De akkor, abban a hónapban nem, olyan lelki béke és nyugalom volt bennem, tudtam,hogy sikerült.
Férjemnek mind a kétszer mondtam is, persze, nem akarta elhinni, aztán meg nagyot nézett.
Nem is tudom leírni, úgy legeslegbelül tudtam!
Te érzel valamit? Vagy csak érdekel a téma?
Utolsó előtti válaszadó: sajnos nem érzek semmit. :( Pedig nagyon szeretnénk már babát.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!