Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megéreztétek azt, hogy teherbe...

Megéreztétek azt, hogy teherbe estetek?

Figyelt kérdés
Vagy ezt csak utólag mondja mindenki?
2017. dec. 13. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

Én igen.hazafele tartottam a munkából,amikor ültem a tömegközlekedésen és akkor valahogy annyira mélyen belül lehettem h mikor hazamentem megcsináltam egy tesztet és pozitív volt.

Persze aztán mindenki azt hisz amit akar,én ezt megéreztem,mivel előtte volt olyan hónap h késett a menszesz de akkor amiatt csináltam tesztet ami negatív lett,itt pedig érzésre csináltam (hozzátenném h este 6 óra volt és szép pozitív x-epil teszt erősített meg ;))

2017. dec. 13. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Én is! Mindháromszor! :) Van egy olyan belső bizonyosság, ahogy az első is írta.
2017. dec. 13. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, pedig sokmindent megérzek. :D sőt, első babámmal nemvárt napján tesztelni akartam, ahogy felkeltem, szinte láttam magam előtt a negatív tesztet. Pozitív lett. :) a másodikkal se éreztem semmit, viszont volt egy babára utaló álmom nemvárt napján.
2017. dec. 13. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Azt almodtam kb nemvart elott 4 nappal, hogy pozitivat teszteltem! Felkeltem es ezen felbuzdulva megcsinaltam egy predictort. Kb 10 mp mulva kijott a masodik csik!

Kopni-nyelni nem tudtam.

2017. dec. 13. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem
2017. dec. 13. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Még nem várt előtt voltam két héttel.. minden mensi előtt rámtört az étvágy ... most valahogy megéreztem,hogy végre baba van .tudtam ,hogy nem zabálok annyit mintamit akkor magamba toltam . De ott már párom is sejtette . Másnap két teszt is pozitiv lett .. :)
2017. dec. 14. 01:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Megéreztem, mind a két alkalommal.

Előző hónapokban mindig reszketve vártam, hogy vajon megjön-e. De akkor, abban a hónapban nem, olyan lelki béke és nyugalom volt bennem, tudtam,hogy sikerült.

Férjemnek mind a kétszer mondtam is, persze, nem akarta elhinni, aztán meg nagyot nézett.

Nem is tudom leírni, úgy legeslegbelül tudtam!

Te érzel valamit? Vagy csak érdekel a téma?

2017. dec. 14. 07:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Èn konkrètan a beàgyazòdàst èreztem a bal petefèszkemben ilyen szurkàlò lüktető èrzèst èreztem de akkor mèg nem tudtam mitől van de mikor kimaradt a mensim ès pozitiv lett a teszt akkor már tudtam ez a beàgyazòdàs volt
2017. dec. 14. 08:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti válaszadó: sajnos nem érzek semmit. :( Pedig nagyon szeretnénk már babát.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

2017. dec. 14. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!