Megéreztétek mikor teherbe estetek?
Tapasztalatból mondom, hogy csak beképzeled!
Valószínűleg te szeretnél már babát, viszont a párod még nem. Elképzelhető, hogy terhességi tüneteket is fogsz produkálni, de a teszt negatív lesz.
Szívből kívánom, hogy ne így legyen!
Van aki megérzi. Nekem egyik ismerősöm is megérezte amikor sikerült, pedig előtte 2 évig nem esett teherbe...
Az igazság az, hogy most én is úgy érzem, hogy sikerült, de még nem tudom biztosra, de odáig már eljutottam hogy vannak halvány pozi tesztjeim és tüneteim is...már csak doki kell hogy megerősítse...lehetséges, ez már el fog maradni és mégsem vagyok babás. :((
A teszttel még várj pár napot, inkább 1 -2hetet,mivel még biztosan nem ágyazódott be,ha terhes is lettél.
Doki ált. 1 hónapos terhességet "vesz észre",a teszt előbb mutatja ki.
Én nem éreztem meg, mikor babát vártam, nem is hittem el, hogy bébi lesz! Aztán a továbbiakban erősen éreztem, hogy fiú lesz, és nem hittem el, hogy lányt mutat az uh :-). De biztosan van aki megérzi...
Én bizony megéreztem!Bizsergést éreztem az alhasamban!
Sajnos azóta elvesztettem,úgyhogy most is arra az érzésre várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!