Október 2.-án múlt el az utolsó menstruációm, azóta semmi.
Október 21.-én voltunk együtt a párommal.
Úgy 8-9 napja, néha nyilaló hasgörcseim vannak amik pár másodpercig tartanak, olyan mint a menstruációs görcs, de ez sokkalta rövidebb. Reggelente nem vagyok rosszul, de van, hogy el kap néha a hányinger, ez sem tart sokáig, és sosem hányok. Fáradtnak,fáradtnak érzem magam, talán egy kicsivel jobban mint régen. A mellbimbóim érzékenyek,fáj ha megnyomogatom őket. Apukám kórházba került, és sokat stresszel, és fáradt is ezért lehetek. Csináltam 2 tesztet is mindkettő negatív lett, ettől függetlenül lehet, hogy terhes lennék, vagy csak az idegességtől nem jön meg? Vagy más oka lenne?
Szia, ezt nem tudom neked pontosan megmondani, most mikor kellene megjönie ???
2011. nov. 9. 17:04
2/20 A kérdező kommentje:
Ha október 2.-tól számolom a 28 napot, akkor október 31.-én, van, hogy késik, na de nem 9 napot, csak 3-4.
2011. nov. 9. 17:06
3/20 anonim válasza:
Hát akkor benne vagy a peteérés időpontjában, figyelj, holnap reggel tesztelj, és nyugi!! Írd meg mi van, amúgy szeretnél picit?
2011. nov. 9. 17:07
4/20 A kérdező kommentje:
Szeretnék majd, de idén érettségizem, mi csak érettségi utánra terveztük. Védekeztünk, csak kiszakadt az óvszer, és sajnos külföldön tartozkodtunk, így még tablettát sem tudtam bevenni. Az egyik szemem sírni a másik nevetne :-)
2011. nov. 9. 17:09
5/20 anonim válasza:
Átszámoltam a lehetőségeidet, okt. 14-16 között volt a peteérésed. de ettől független előtte és utána pár napig még teherbe eshetsz
2011. nov. 9. 17:10
6/20 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? (Én sem vagyok hú de idős) :)
2011. nov. 9. 17:10
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy! Várom még a válaszokat :-)
2011. nov. 9. 17:12
8/20 anonim válasza:
Első vagyok, olyan is van hogy spontán peteérés...nem idegesíteni akarlak, csak mondom!:) De tényleg ne stresszel j, mert az nem segít, holnap reggeli pisiből egy érzékeny teszt! Ja...írj privátot hogy mi lett(Ha gondolod) Drukkolok neked
2011. nov. 9. 17:14
9/20 anonim válasza:
Szia!nekem is okt 2 án volt meg utóljára!én 31 még csak halványat teszteltem úgy h 17-19-én volt pé-m!szóval elképzelhető h te is babás vagy!
Én most 5 hetes vagyok, és nagyon boldog!:)
2011. nov. 9. 17:24
10/20 A kérdező kommentje:
Én egyenlőre még nem szeretnék babát, nem hiszem, hogy megtudnám csinálni az érettségit terhesen, meg rögtön érettségi után sem szeretnék babát, valamiből fenntartani is kéne, 1 keresetből meg elég nehéz ellátni egy picit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!