Lehetséges, hogy teherbe estem?
Október 2.-án múlt el az utolsó menstruációm, azóta semmi.
Október 21.-én voltunk együtt a párommal.
Úgy 8-9 napja, néha nyilaló hasgörcseim vannak amik pár másodpercig tartanak, olyan mint a menstruációs görcs, de ez sokkalta rövidebb. Reggelente nem vagyok rosszul, de van, hogy el kap néha a hányinger, ez sem tart sokáig, és sosem hányok. Fáradtnak,fáradtnak érzem magam, talán egy kicsivel jobban mint régen. A mellbimbóim érzékenyek,fáj ha megnyomogatom őket. Apukám kórházba került, és sokat stresszel, és fáradt is ezért lehetek. Csináltam 2 tesztet is mindkettő negatív lett, ettől függetlenül lehet, hogy terhes lennék, vagy csak az idegességtől nem jön meg? Vagy más oka lenne?
Szia nem tudom nézed e még!
De tegnap előtt megint csináltam egyet, a drágább fajtából, biztos ami biztos! (lehet tudat alatt mégis babára vágyom, hogy ennyi tesztet megcsináltam) 2500 ft- volt. És ez már bizony halványan de 2 csíkot mutatott, viszont ma meg ép most, de megjött. Így nem tudom most mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!