Két partnerem volt akikkel intim kapcsolatom volt és teherbe estem azonban nem tudom pontosan melyiktől?
Figyelt kérdés
(tudom tudom mit gondoltok rólam de ezzel most senki nem segít rajtam kérem az olyanok akik csak ócsárolni akarnak azok lapozzanak a kérdésről) Az egyikel november9én22én és 24én feküdtem le és én 6hetes terhes vagyok azonban védekeztünk megszakításosan van rá esély hogy az övé?2017. dec. 11. 09:28
1/7 anonim válasza:
A "megszakításos" NEM VÉDEKEZÉS hanem a $z@rnak egy pofon. Igen lehet ő az apja.
2/7 anonim válasza:
És ez miért fontos ? A kérdés valójában egy ténymegállapítás, nem világos, hogy mire irányul a kérdés.
3/7 anonim válasza:
Van, de ha már az a kérdés, hogy ki lehet az apja, akkor miért nem írod le, hogy a másikkal mikor szexeltél?
4/7 anonim válasza:
Ha már nem tudod, hogy kitől estél teherbe, akkor nincs más hátra, mint a gyerek megszületése után DNS vizsgálattal kideríteni, hogy ki az apa.
5/7 anonim válasza:
November kilenc kicsit több mint négy hét. Amúgy megszakítás vagy védekezés. Kettő együtt nem létezik. Hidd el nem fogjuk tudni megmondani vajon melyiké lehet.
6/7 anonim válasza:
November 9.. szerintem nem az övé, hanem az elötte lèvőé. Vele mikor voltál? Amúgy ez mindig kicsit csalóka, mert a dokik az uccsó menstruációtól számolnak, szóval simán lehet aa november 9esé is, ha pont úgy jött ki a dolog.
Nem feltétlen kell dns teszt, ha mázlid van, a vércsoporttáblázat alapján is ki tudod szűrni, ha megvan a gyerek.
Mikor voltál a másik esélyes apával?
7/7 anonim válasza:
Tuti biztosra csak az apasagi mondhatja meg. A masik jelolt mikor volt helyzetben?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!