Lehetek így terhes?
A párommal a menstruáció vége után 1 és 5.-6.-7.napon voltunk együtt. Először óvszer nélkül 3-4 percig, majd óvszerrel,a párom minden együttlét után lemosakodott és pisilt. 33 naposak a ciklusaim. Elmentem nőgyógyászatra, rákszűrésre, ott megállapították hogy enyhe gombám van. Az együttlét utáni héten elkezdett fájni az alhasam, puffadtam, hangulatingadozásaim voltak, fájt a mellem és szurkált a petefészkem, most pedig nem nőtt a mellem, de fáj, enyhén görcsölök és leszakad a derekam, valamint nagyon fáradt vagyok egész nap.
11 nap múlva kéne megjönnie. Szerintetek?
Mivel nem élvezett beléd,ezért borzasztóan kicsi az esélye,de ugye nagyjából középidőben voltatok együtt.
Egyébként ilyenkor már lehetnek pms tüneteid,ha szerencséd van,akkor a közeledő menstruációt érzed.Ha eltelt az utolsó aktus óta 2 hét,akkor már tesztelhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!