Lehetek terhes? A többi lent.
Figyelt kérdés
Nem történt nemi aktus közöttem és a párom között már 2 hónapja (egyéb eü. okok miatt). De pontosan 2 hete kielégítettük egymást kézzel. A kezemen lehetett még sperma maradék amikor megtoroltem zsebkendővel a huvelybemenetem. Ma kellene megjonnie, de semmi jelét nem érzem. Lehet, hogy terhes lettem ennyitől? Normális válaszokat kérek! Köszönöm!2017. dec. 17. 12:38
2/11 anonim válasza:
Jól teszed,hogy még nem élsz nemi életet,ahhoz kicsit tájékozottabbnak kellene lenned.
Ettől nem eshetsz teherbe.
3/11 A kérdező kommentje:
És akkor sem, hogyha a kezemrol a sperma esetlegesen a huvelybemenetemhez ért?
2017. dec. 17. 13:07
4/11 anonim válasza:
Nem,ahhoz fel is kell jutni a spermiumoknak.A spermiumok nagyon hamar elpusztulnak szabad levegőn.
5/11 anonim válasza:
Szerintem kizàrt a terhesség,de hogy megnyugtazsd magad vegyél egy tesztet ha tovàbbra sem jönne meg. Ha még fiatal vagy mint pl.. 15-16 éves előfordulhat hogy kimarad 1 hónap velem is előfordult ennyi idős koromban,igaz nem éltem akkor még nemi életet. Ha tovàbra sem jönne meg és nem vagy terhes mindenképp menny el orvoshoz.
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm a válaszokat! :) Kedvesek vagytok! 26 éves vagyok, van már egy 1 éves kislányom, szóval voltam már férfival, de ebben nem voltam biztos.. :)
2017. dec. 17. 13:45
7/11 anonim válasza:
26 évesen ennél több eszed is lehetne.
8/11 anonim válasza:
Te vagy az a múltkori aki 20-21 éves létére ennyire segghülye h nem tudja h lesz a gyerek?
9/11 anonim válasza:
Ja boccs nem te vagy.
De 26 évesen 1 gyerekkel ès csak ennyi ésszel hogy lehet èletben maradni?
Az 1sejtűbek is több esze van mint neked
10/11 anonim válasza:
Tizenéves buta csitrik tesznek fel ilyen kérdéseket mikir nagylánynak hiszik magukat és felősdit játszanak.
De 26 évesen Anyukaként ez k..va gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!