Lehetek terhes? Tobbi lent👇 18/L
9honapja szedem a tablettat, eddig mindig idobe megjott a megvonasos verzesem.
Tegnap kellett volna megjonnie, de csak egy pici csepp ver jott, azota semmi. Csutortokon kell elkezdenem a kovetkezo levellel. Vajon terhes vagyok? Vagy ez csak egy kis problema? A tesztet ne mondjatok azt enis tudom.
Kerlek normalis valaszokat adjatok, enis teljesem korrektul kerdeztem.
Aki Nemiéletet él az lehet Terhes.
Nincs 100%-os védekezési módszer
Óvszer és a Tabletta is 99%-os védelmet nyújt. De ott fityeg az az 1% esély
Ismerek olyat aki fogamzásgátló helyes szedése mellett lett Terhes
És olyat is akinèl ki szakadt a gumi vett be esemény utánit (Időben) és most van efy 2,5 éves fia.
100%os védelem egyenlőre még mindig az ha nem szexelsz.
Vagy a Vasectómia de azt csak bizonyos kor felett és 3 vérszeribti gyerek után csinálják meg.
Vagy ha olyan betegséged van hamarabb
23N
nem értem 18 évesen, hogy lehet ilyet írni , szerinted mégis honnan tudjuk? Belelátunk a hasadba? És ha most azt írom hogy nem, nem vagy terhes akkor megnyugszol és kilenc hónap múlva meg csodálkozol hogy szülsz egy gyereket?
18 Évesn legyen már több eszed, könyörgöm.
Istenem emberek.. ezen a rohadt oldalon egy kerdest se lehet ugy feltenni hogy valaki kotekedne? Ismersz? Nem.. akkor meg minek itelsz el.. errol beszeltem.. korrektul kerdeztem.. nem azt varom hogy idejojjenek a fszfejek bszakodni.. tokeletesek vagytok bszátok meg..? A normalis kommenteloknek meg koszonom!
Es nyugi.. tudom hogy mire kell hasznalni a gyogyszert ;) agyhalott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!