Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlót meddig kell szedni hogy az ember ne legyen terhes? 👇
En arra gondolok pl hogy ha 1honapig rendesen szedem a gyogyszert es 1honap utan megy el bennem a baratom akkor lehetek terhes vagy nem? Mert van ismerosom aki evekig szedte es terhes lett..valaki azt mondja h ha 1honapi gyogyszert beszedtem es ugy megy el bennem a baratom akkor nem leszek terhes mert a gyogyzer nem "engedi".. ebbol mi az igazsag?
Kerlek szepen normalis valaszokat/segitsegeket irjatok! Koszonom.
Am 18/L
OLVASD MÁR EL A TÁJÉKOZTATÓT VAGY OLVASS VISSZA A KÉRDÉSEK KÖZÖTT MERT NAPONTA EZERSZER MEGKÉRDEZIK UGYANEZT.
TUDSZ OLVASNI?
Masodik kommentelo!
Nem kertem hogy pattogj nekem.. normalisan irtam le, normalis valaszt kertem nem lekezelot.. es kepzeld el elolvastam de semmi ilyet nem talaltam az "utasitasban"..
életed végéig.
ha ygereket akarsz, akkor kell szünetelteni, akkor is a nőgyógyászoddal megbeszélve, 38N
Én nem pattogok de itt egy darab normális kérdés nincs amire lehetne válaszolni. Mind ilyen fogyi baromságok.
Nem tudod megkérdezni az orvosod?
Egyébként benne van a tájékoztatóban, úgyhogy te ne pattogj itt okoska!
Ha meg terhes leszel szerinted kit érdekel? Elmondom.. Senkit. Ne dugj, nem lesz gyereked. Ennyi
Úgy látom az emberi hülyeség határtalan....
18 évesen d.ni van eszed ,akkor utána járni a dolgoknak is legyen. Engem az orvos felvilágosított,pluszba képzeld az összes tájékoztatóban benne kell lennie,de nyílván nem vagy képes értelmezni a dolgokat.
#7: Ott a pont! De hiába írtad le, nem fogja fel.
Na kedves kérdező. Akkor szépen elmész az orvoshoz, feliratod a gyógyszert és megkérdezed tőle a dolgokat. Ha nem is szeded akkor nem mindegy neked mikor véd?
Fuuuuu
Hát 9-es te sem adtál valami értelmes választ a lánynak ,úgyhogy te is elmehetsz a büdös..
Amúgy meg,ha d.ni van esze akkor ehhez is legyen és ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!