Lehetek terhes? Tobbi lent👇 18/L
Figyelt kérdés
9honapja szedem a tablettat, eddig mindig idobe megjott a megvonasos verzesem.
Tegnap kellett volna megjonnie, de csak egy pici csepp ver jott, azota semmi. Csutortokon kell elkezdenem a kovetkezo levellel. Vajon terhes vagyok? Vagy ez csak egy kis problema? A tesztet ne mondjatok azt enis tudom.
Kerlek normalis valaszokat adjatok, enis teljesem korrektul kerdeztem.
2017. dec. 11. 16:06
11/13 A kérdező kommentje:
Nem hulyeseg. Teljesen korrekt kerdes. Megkerdeztem azt ami erdekelt..
2017. dec. 11. 21:03
12/13 anonim válasza:
Ha a szexhez van eszed akkor ahhoz is lennie kellene ,hogy először tesztelsz aztán ha ne jön meg orvost látogatsz .. de nem csinálsz mást csak nagylányként osztod itt az eszet alpári stílusban ,holott fszságot kérdeztél ...
13/13 anonim válasza:
Szia,
nekem 7év alatt 2szer volt ilyen...
nem voltam terhes, de mindig csináltam tesztet és elmentem dokihoz...
Megnyugtatott, hogy addig ez lehet normális, míg évente max egyszer fordul elő...
Persze a terhességet mindig ki kell zárni...
Nem látunk beléd, tesztelj.. Mert lehet akár terhesség is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!