Lehetek terhes fogamzas gatlo mellet,2szem kimaradt?
Én nem értem.
Most akkor minek szedted a fog gatlot ha gyereket akarsz?
Ha megjott akk nem vagy terhes , ha még várod a kihagyás után a mensid akk majd kiderul
Kicsit össze-vissza amit írsz..
Sorban
Igen, kihagyással teherbe lehet esni, nem mindegy mikor maradt ki.( nincs benne a tájékoztatőban? Amit én szedtem, abban benne volt.)
Fehér folyásnak alapvetően semmi köze a peteéréshez, főleg nem egy mesterséges, tabletta által fenntartott ciklus esetén.
Nem éltek együtt és úgy terveztek babát? ("Nála felejtettem ") ezt nem kommentelném inkább..
Szőval most hagyod abba a fogamzásgátló szedését, a gyerekvállalás miatt.
Nem derül ki számomra mihez képest mikor történt az aktus, ahhoz képest a tabletta kihagyása..és a menzesz/megvonásos vérzés.
Vélemény:
Mivel megjött nem vagy terhes..ez még szerintem megbonásos vérzés..ez lesz az első hónap reálisan, amikor összejöhet a baba, ha nem kezdesz új levelet.
13 hetes terhes vagyok.. És mellbimbő érzékenységen kívül a mai napig mást nem érzek..szóval kemén has nem mérvadó.
Inkább ha ténykeg rendben meindult a ciklusod, akkor most kellene kb, hogy peteérésed legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!