Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem vagyon terhes?...

Ugye nem vagyon terhes? Rettegek. Van okom vagy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés
Szombaton vesztettem el a szuzessegem. Az elejen nem volt gumi de mikor erezte h elmegy a barat kivette es szerinte nem ment be egy csepp se. De megis biztora akartam menni es bevettem mar masnap egy esemeny utanit. Aztan sokat olvastam es van ahol irjak h nem szaz szazalekos a tabletta sem...valaki adjon mar egy normalis valaszt :(

2016. ápr. 8. 15:29
 1/10 anonim válasza:
előváladékban is lehet spermium amitől teherbe eshetsz ... buták voltatok
2016. ápr. 8. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
16%

Nem akarlak inesztgetni, de soermiumok lehetnek az előváladékban is, szóval mégha nem is megy el benned, könnyen eshetsz teherbe, szóval gumi, az mindig ajánlatos, ha nem akarsz anya lenni.

Az esemény utáni (habár rettentő káros) 90%-ban működni szokott az együttlét utáni 24 órában, szóval annyire nem kell aggódni, én várnék a menzeszemig, vagy vennék egy terhességi tesztet, hogy biztosra menjek, és ha nem azt az eredményt kapnám, egy abortuszt fontolgatnék.

2016. ápr. 8. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, mert vettél be esemény utáni tabit.

Előváladéktól is lehet terhes az ember, a megszakításos módszer (mert azt csináltátok, ezzel a 'kivette mielőtt' módszerrel) NEM védekezés!! Használjatok gumit, az a fertőzésektől is véd.

Egyébként meg, ha ennyire nem tudod, hogy minek mi lehet a következmény, már ne haragudj, minek csinálod???

2016. ápr. 8. 16:05
 4/10 A kérdező kommentje:
A baratom idosebb biztam benne...megis a vegen en nekem fajt a gejem ez miatt a legtobbet :/ megbantam...alig varom h megjojjon hogy megnyugodjak
2016. ápr. 8. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Miert lett leszavazva a válaszom? Csak mert nem azt mondom, hogy nyugodj meg, biztos nem vagy terhes? Én csak leírtam az igazságot, de gratulálok mindenkinek ahhoz, hogy egy idióta, köszönöm
2016. ápr. 8. 16:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem lesz gond. Első alkalommal én is hasonlóan jártam mint te, barátom idősebb volt, mondtam neki hogy húzzon fel gumit. Még is tette, de őt nagyon zavarta szóval az aktus közben lehúzta magáról, de nem ment el bennem. Én annak idején nem vettem be esemény utánit, nem lettem terhes. Azóta se védekezek megszakítással, sokan vannak akik igen és nem lesznek terhesek, de én nem szeretek kockáztatni. Szóval nyugalom, eléggé valószínű hogy nem vagy terhes.
2016. ápr. 8. 16:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom, az ertelmes es vegre nem szemrehanyo valaszt :)
2016. ápr. 8. 16:29
 8/10 Thomika20 ***** válasza:
Mondjuk nem kellene eszetlenül szexelni. De nem biztos hogy terhes lennél. Én rengetegszer szexeltem anno exemmel úgy, hogy gumi nélkül. Egyszer sem lett terhes. Bár mondjuk nálam sokat rá segít az, hogy belőlem nem spriccel ki, szóval nincs az, hogy ellövelnék.
2016. ápr. 11. 06:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! A kérdésből ítélve elég fiatal lehetsz, de hidd el, sok ilyen korban lévő lány átélte azt amit most te. Ne aggódj, nagyon kicsi rá az esély, hogy teherbe ess, még ha élesben megy és minden klappol akkor is max. 20% a teherbe esés. Azóta gondolom már kiderült számodra is.

U.i: húzzatok óvszert, mert a nemi betegségek sokkal rosszabbak, mint egy nem kívánt terhesség....

Minden jót! :)

2016. ápr. 14. 12:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen,tenyleg fiatal vagyok,csak 18 leszk...mar szerencsere megjott 3 nap kesessel a tabi miatt de megnyugodtam kicsit :)
2016. ápr. 14. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!