SOS, vajon mi lehet velem?
Figyelt kérdés
A férjemmel babát szeretnénk, május 14-én jött meg a nem várt. 20-a óta minden másnap együtt vagyunk,így történt ez tegnap is,amikor is észrevételeztem,hogy ami visszafolyt véres. Előtte is délután a wc-én rózsaszínes volt a papír. A hasam nem fáj,de viszont péntek óta hányingerem van, ha eszek attól, ha éhes vagyok azért. Ma reggel munkába menet előtt kidobtam a taccsot, majd a mukahelyen az erős fokhagyma szagtól ismét. Vajon mi lehet ez? Menjek orvoshoz? Ja a múlt hónapban clostit szedtem 5 napig a mensi 5. napjától,ha ez számit valamit!2010. jún. 1. 14:09
1/2 anonim válasza:
Nem csináltál tesztet? Esetleg korábban megfogant a baba, csak a menszeszed még így is megjött.
2/2 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid? Tesztelni még korai lenne, de szerintem ebből lehet akár baba is. Görbéd nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!