Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Velem vajon mi lehet? Utolsó...

Velem vajon mi lehet? Utolsó menses jun 9 hőt csak onnan vezetek ahonnan látszik. Lent.

Figyelt kérdés

Segítsetek mert aggódom hogy valami komolyabb probléma,doki meg csak várakoztat hogy majd menjek vissza.Semmi vizsgálatot nem csinált,csak megtapogatta a hasam,mondta semmit nem érez.

[link]

2010. júl. 29. 19:21
 1/8 A kérdező kommentje:

Ez a pontos.

[link]

2010. júl. 29. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak kimarad egy hónap, előfordul, velem múlt hónapban volt ilyen...:( egyébként hány napos szokott lenni a ciklusod? Rendszeres?
2010. júl. 29. 19:37
 3/8 A kérdező kommentje:
26 nap körüli,de hosszú évek alatt sosem maradt ki,olyan volt hogy előbb jött meg,de nem közvetlen ez előtt.
2010. júl. 29. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyon alacsony a hőd, nem hinném, hogy terhes vagy, bár akármi lehet...de a doki valószínű érezte volna a méheden, ha megvizsgált.

Hát pedig van ilyen. Általában a nők évi 12 hónapjából 1 terméketlen, amikor "pihen" a szervezet. Nincs peteérés sem. Mondjuk azért attól még vérzés szokott lenni.

Nekem legutóbb szintén ilyen volt, 3 napig barna pecsétem volt, és slussz.

Szerintem egy két napot várj csak, hátha tényleg megjön,kb. most lenne ideje ha nem, menj vissza. Ha nem kezel megfelelően, inkább menj másikhoz. Szerintem.

2010. júl. 29. 21:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Mit mutat peteéréskor a görbe?
2010. júl. 29. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Itt az enyém:) [link]

Egy másik program egy nappal későbbre húzta be, én nem tudom melyik volt, de a lényeg, hogy ovu után minimum 2 tizedet emelkedik a hő, és a vízszintes vonal felett kell maradnia a következő mensiig.

Ez egy jó oldal böngészni: [link]

2010. júl. 29. 22:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem találtam meg sajnos hol tudok beregisztrálni,de sok érdekeset olvastam.
2010. júl. 30. 21:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Amit még nem írtam hogy nagyon meg van nőve a hasam,feszít a méhem és teltség érzett,sulyom meg ingázik tegnap este 1,5kg-val voltam nehezebb és azt mind a hasamba éreztem.Nagyon kellemetlen volt.Ez van a ciklus kb 3.hetétöl de a panaszok 1 hete igazán kellemetlenek.Arra gondoltam hogy olyan érzés mintha méhemben dupla vastagságú lenne a méhlepény és nehéz.Ezt érzem.
2010. júl. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!