Velem vajon mi lehet? Utolsó menses jun 9 hőt csak onnan vezetek ahonnan látszik. Lent.
Figyelt kérdés
Segítsetek mert aggódom hogy valami komolyabb probléma,doki meg csak várakoztat hogy majd menjek vissza.Semmi vizsgálatot nem csinált,csak megtapogatta a hasam,mondta semmit nem érez.
2010. júl. 29. 19:21
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kimarad egy hónap, előfordul, velem múlt hónapban volt ilyen...:( egyébként hány napos szokott lenni a ciklusod? Rendszeres?
3/8 A kérdező kommentje:
26 nap körüli,de hosszú évek alatt sosem maradt ki,olyan volt hogy előbb jött meg,de nem közvetlen ez előtt.
2010. júl. 29. 19:44
4/8 anonim válasza:
Nagyon alacsony a hőd, nem hinném, hogy terhes vagy, bár akármi lehet...de a doki valószínű érezte volna a méheden, ha megvizsgált.
Hát pedig van ilyen. Általában a nők évi 12 hónapjából 1 terméketlen, amikor "pihen" a szervezet. Nincs peteérés sem. Mondjuk azért attól még vérzés szokott lenni.
Nekem legutóbb szintén ilyen volt, 3 napig barna pecsétem volt, és slussz.
Szerintem egy két napot várj csak, hátha tényleg megjön,kb. most lenne ideje ha nem, menj vissza. Ha nem kezel megfelelően, inkább menj másikhoz. Szerintem.
5/8 A kérdező kommentje:
Mit mutat peteéréskor a görbe?
2010. júl. 29. 21:57
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Nem találtam meg sajnos hol tudok beregisztrálni,de sok érdekeset olvastam.
2010. júl. 30. 21:33
8/8 A kérdező kommentje:
Amit még nem írtam hogy nagyon meg van nőve a hasam,feszít a méhem és teltség érzett,sulyom meg ingázik tegnap este 1,5kg-val voltam nehezebb és azt mind a hasamba éreztem.Nagyon kellemetlen volt.Ez van a ciklus kb 3.hetétöl de a panaszok 1 hete igazán kellemetlenek.Arra gondoltam hogy olyan érzés mintha méhemben dupla vastagságú lenne a méhlepény és nehéz.Ezt érzem.
2010. júl. 30. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!