Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az esélyünk a kis tesóra?

Mekkora az esélyünk a kis tesóra?

Figyelt kérdés
Október 31-én volt az utolsó vérzésem, a fogamzásgátlót is ekkor hagytam abba. Azóta párommal minden nap, védekezés nélkül együtt voltunk, volt, hogy naponta két-három alkalommal is. Először abban a tudatban voltam, hogy a gyógyszer még véd, nem foglalkoztunk ezzel, mivel mindketten sőt, kislányommal együtt, mindhárman szeretnénk babát. Azóta pedig megbeszéltük a párommal, hogy boldogan "kockáztatunk", hiszen mindkettőnk vágya a pici. Ovulációt éreztem, ilyenkor a derekam , és az oldalam, alhasam szúr, amikor nem szedem a fog.gátlót. Tüneteim vannak, de ezek nem mérvadók, mert már korábban voltam olyan hitben hogy terhes vagyok, mégsem voltam az. Akkor is annyira szerettem volna, hogy beképzeltem, és produkáltam mindent. Most, amit érzek, lassan egy hónappal az utolsó vérzés óta: ingerültség, puffadás, sűrű pisilés, mellfeszülés, a mellbimbóm más színű, szorít a nadrágom a pocinál, és kívánom a gyümölcsöt, és csokit, amit utoljára a kislányommal való terhességnél éreztem. Persze, ez sem garancia, lehet csalódás ér. Egyedül a testhőm nem magasabb, tegnap este mértem, még 37 fok sem volt. Szerintetek? Hasamat fotózom, ha kell.Jó lenne egy karácsonyi bébihír. :)
2017. nov. 21. 22:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Drukkolok és persze izgalmas, de mielőtt beleőrülsz, gondolj bele, hogy logikusan nem a teszttől vagy a tüneteidtől leszel babás, az előbb eldőlt.
2017. nov. 24. 08:12
 22/34 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, izgulok is. :)
2017. nov. 24. 15:43
 23/34 anonim ***** válasza:
Na teszteltél?
2017. nov. 27. 10:56
 24/34 A kérdező kommentje:
Igen, a vasárnapi teszt negatív lett sajnos. :( De a vérzésem meg most már késik, ma vagy holnap kell(ene) megjönnie legkésőbb. Szóval teszt negatív, vérzés nincs, tünet van, és egyre gyengébb vagyok. Hogy kell ide képet feltenni? Lefotóztam a hasamat, hogy lássátok, hogy néz ki, és mennyire fel vagyok puffadva. Oké, hogy negatív a teszt, de mitől nő a hasam, és a mellem? A gyógyszertől egyik sem nőtt..
2017. nov. 27. 18:22
 25/34 anonim ***** válasza:
Hagyd már ezt a hasfotózós ötletet, ha annyi hcg sincs a szervezetedben amit a teszt kimutat, akkor embrio sincs még max petezsák ami kb. pár mm, mi a frásztól lenne terheshasad? Kis hízás és ennyi, rárakódott a hasadra egy pici őszi zsírréteg, és kész
2017. nov. 27. 18:51
 26/34 anonim ***** válasza:
Amúgy a puffadás tipimus premens tünet is lehet, elég általános, mint ahogy a mellduzzadás is.
2017. nov. 27. 18:53
 27/34 anonim ***** válasza:

Gyógyszer abbahagyása után nincs olyan, hogy legkésőbb ekkor meg akkor kell megjönnie. Lehet hetek múlva jön meg, anélkül, hogy terhes lennél. A hasad biztosan nem azért nő mert terhes vagy. Egy pár hetes terhességnél fizikai lehetetlenség. Hormonok visszaállnak a gyógyszer után, simán puffadsz, ezer oka lehet. 2-3 naponta tesztelj, ha továbbra sem jön meg.

Amúgy képfeltöltés vagy képhost oldalakon tudsz képet feltölteni.

2017. nov. 27. 18:53
 28/34 A kérdező kommentje:
Bocs, lányok, de voltam már terhes, és a lányomnál már a pozitív tesztnél ( 4 hetes kor) minden tünetem megvolt, már a hányinger is. Minden női test máshogy reagál a hormonra. Premens hasi tünetem sem fogamzásgátló szedés alatt, sem szedés nélkül NEM volt. Vérzés előtti napon feszült a hasam, hisztis voltam. ( egy nap ) De a hasszurka ( ami a lányomnál is volt már, amikor még nem tudtam, erre figyeltem fel, mert szokatlan volt ), és a mellfeszülés 3 hete megvan. 3 hete!! Nem lehet premens tünet 3 héttel vérzés előtt, szerintem. Én nem állítottam, hogy terhes hasam van. Azért írtam kommentbe hogy puffadok. Figyelek magamra, tudom milyen fogamzásgátló szedés alatt vagy nélkül a testem összes jelzése, és ez most fura. Fogok tesztelni természetesen, úgy csüt.-péntek körül. És a hasam nem egy elhízott has, mert csak alhasnál kerekedik. Mindenesetre, ha kimarad a vérzés, és a teszt sem jelez, akkor nőgyógyászhoz megyek.
2017. nov. 27. 21:28
 29/34 A kérdező kommentje:

Tudod, ki a buta! Azt csodállom, hogy még itt trollkodsz az oldalon. Figyuszka, ha nem tetszik valami, ne válaszolj, lapozz!! Kért arra valaki hogy sértegess?

Semmi gond, ez egy újabb amolyan unatkozó anyuka magvas gondolata, aki azt hiszi magáról hogy okos, közben pedig sötét, mint a fogkefém mákos tészta után. A véleményed csak a saját unalmas hisztis életed megnyilvánulása név, és arc nélkül, olyankor az ilyeneknek mint te, állati jó érzés beszólni. :D Megvolt a napi örömöd, nyugi!!! :D

2017. nov. 28. 06:06
 30/34 anonim ***** válasza:

Na jó, tényleg így volt, sosem trollkodok :D most nagyon fáradt voltam, a lányom fél 3 kor keltett. Nem akartalak megsérteni, már egyszer válaszoltam normálisan a kérdésedre! :D

Viccet félre téve, simán lehet premens mivel azt mondod eddig nem volt, de hisz gyógyszert szedtél! Attól nem is nagyon lehetett, mert az csak megvonásos vérzés nem mensi. A hasad lehet azért puffad, mert meg fog jönni, de még lehet baba is akár,de egy tuti, hogy nem attól nő. De az is lehet, hogy még péd sem volt mert nem állt helyre a gyógyszer után.

2017. nov. 28. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!