Babát szeretnénk és az ovum előtt kicsivel több mint 7 nappal együtt voltunk a párommal .28 napos ciklusom van és tudom hogy pont egy hetnyire voltunk . Nem élvezett belém se semmi. Kevés esélyünk van ugye? :. /
Igen, kb olyan :)
Ha babát szeretnétek, akkor ennél gyakoribb szex kellene. Vagy legalább, amikor van alkalom, akkor ne legyen megszakítás. A párod is akarja a gyereket? Akkor miért vette ki?
Egyebként nem lehetetlen az időpont, én pl a 7 ciklusnapon lett terhes. Bár az igaz, hogy telibe csináltuk :)
Nagyon dilis ötlet de én túlságosan bíztam abban az agyon emlegetett előváladékban :/
Igazatok van . Nem tudja . És pozitív meglepetésnek szánom ha lehet így nevezni . BIztsoan nem bánná. Szerintem akkor folyamodjak más meglepetési módszerherhez ilyen téren . :)
Habár szerintem meg az előváladékban sem lehetett volna életképes sperma mivel kicsit faggattam és azt mondta hogy rég önkielégitett, tehát nagyon nem volt amit kimosson az előváladék aktus közben .
:/
Szerintem ne akard meglepni, nem biztos, hogy úgy reagál, ahogy szeretnéd. Közben meg egy beszélgetés után, közös döntés után a leglelkesebb kispapa lenne.
Vigyázz, sok férfi, és jogosan, becsapásnak érzi az ilyen "meglepiket".
Most úgysem jön össze igazatok van .
Elmondom neki és gyakoribban leszünk együtt mert így semmi esely :/
5evig mi csak megszakitassal csinaltuk.
Nulla baba.
Egyszer èlesben kèt baba..
Ez nem egy csoki..h szted nem bánná es veszel egyet... :/ :m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!