Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fajo mellek gyomoreges hasszur...

Fajo mellek gyomoreges hasszurka a höm 36.8 8 nappal vagyok ovu utan. Eleg sürün voltunk együtt a ferjemmel. Mennyi az eselye h babas vagyok?

Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 22:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
Hülye kérdés.Nem vagyunk jósok.50%
2016. okt. 2. 22:37
 2/20 A kérdező kommentje:
Szep estet kedves elsö valaszolo.
2016. okt. 2. 22:39
 3/20 anonim ***** válasza:
Egy het mulva kiderul.
2016. okt. 2. 22:41
 4/20 A kérdező kommentje:
A mensi 6 napig tartott a 7. Napon volt a peem. Akkor voltunk együtt.igy a következö nemvartig elvileg meg 11 napom van.
2016. okt. 2. 22:43
 5/20 anonim ***** válasza:
81%

Biztos, hogy rosszul szamolsz.

Ha kesik par napot, tesztelj.

2016. okt. 2. 22:45
 6/20 A kérdező kommentje:
Az a baj h van egy appem az szamol.a peem az tuti akk volt egy ideje mar figyelem a nyakom es nem tudnek tevedni mert nagyon erös az ovus fajdalmam es az a 7. Napon volt a ciklusom atlag 25 napos.együtlet multhet vasarnap volt.a telom meg 11 napot ir.ezert nem ertem es a tüneteket sem.a poen az h mar van 3 gyermekem.es megis itt allok tudatlanul.de kikeszit mert 8 honapja nem jön össze a babo :((
2016. okt. 2. 22:49
 7/20 A kérdező kommentje:
Az is lehet h bekepzelem a tüneteket.bar a mellfajdalmam teljesen mas mint ami szokott lenni.meg a höm is 36.8 na akkor majd meglatjuk egy masfel het mulva.
2016. okt. 2. 22:51
 8/20 anonim ***** válasza:
58%
Ha tuti 8 nappal vagy ovu után, akkor 3-4 nap múlva simán tesztelhetnél. De elég fura, ha 7. napon van ovud és 25 naposak a ciklusaid,akkor elég hosszú az a luteális fázis...
2016. okt. 3. 09:27
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszt.25 az atlag igy szamolta ki a telefonom.elözö ciklus 25 napos volt volt 24 elötte 23 azelött volt 28 29 27.tehat eleg összevissza.ha 25 ös atlagot nezek akkor a luteais napok szama ebben a honapban 17 lenne.ez meg belefer ahogy olvastam nem szentiras a 14 nap.tesztelni vasarnap szeretnek az lenne 14 nappal az együttlet utan.nagyon kivancsi leszek.a gyomrom tovabbra is eg.pedig nem vagyok gyomoregös.emelyegni kezdtem ma.
2016. okt. 3. 20:51
 10/20 A kérdező kommentje:
Ha erdekel valakit a höm meg mindig fent van es ami furcsa a melleim nagyon meg vannak duzzadva pedig soha nem szokott.meg a ferjem is mondta h megvaltozott.csütörtökön kell nem megjönnie a hasam szurkal neha megjön erzesem van emelygek.kivancsi leszek mi lesz ebböl....a belsö hangom azt mondja baba van de az eszem meg allandoan lebeszel h biztos csak bekepzelt tünetek.a napokba nekialltam atrendezniba lakast olyan energetikusnaknereztem magam.ma viszont ma faradtabb vagyok tudnek aludni bar mikor.pisilni is többet jarok.remelem a belsö hangom mond igazat.
2016. okt. 8. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!