Fajo mellek gyomoreges hasszurka a höm 36.8 8 nappal vagyok
ovu utan. Eleg sürün voltunk együtt a ferjemmel. Mennyi
az eselye h babas vagyok?
Aha.Tehát 13-án,csütörtökön kellene megjönnie,de te már 2-án kérdezgettél.Tényleg hülye vagy.A mellfájdalom menzesz előtti jel.Még tüneteid nem lehetnek.A belső hangod reméljük nem mond igazat,kicsit még olvasgass a témában.
2016. okt. 9. 07:45
Előző! Kicsit azért durva vagy,nem gondolod? :/
Kérdező! Valami tényleg nem jó a számításaidban, nem egy appot vegyél figyelembe! Inkább ovutesztelj,hőmérőzz!
Azt írtad 10.02-én, hogy a 8.dpon voltál. Akkor az azt jelenti, hogy 25-én volt ovud?! Akkor ma már a 15.dpon lennél, a teszt simán kimutatja. De azt is mondtad, higy 13-ra nem várod. Akkor a luteálisod majd` 20 naposra jön ki! Az irtó sok! Hagyd az appot a fenébe, az csak egy kalkulátor, és a saját tested jelzéseit figyeld! A nyák jelenléte nem minden! Ovuteszt, + hőmérő a tuti, próbálkozz azzal, hogy jobban ismerd a ciklusod! (Már ha nem sikerült a baba most) Mert végülis attól simán sikerülhetett, hogy te nem jól számoltál! :) Én drukkolok, nem mindenki tudja olyan pontosan egy ciklus felépítését,de az semmit nem jelent. Eddig könnyen jöttek a babák és nem volt rá szükség... Attól nem kell ennyire lehülyézni vkit!!!
2016. okt. 9. 08:38
13/20 A kérdező kommentje:
"A belsö hangod remeljük nem mond igazat" Ez most komoly? Valoszinü eleg szar eleted lehet ha ismeretlenül ilyen mondatokkal dobalozol.keress fel egy szakembert.sztem meg vagy keseredve.utolsonak meg köszi majd kiderül.
Kedves Kérdezô!
Mi a helyzet?
2016. okt. 14. 06:39
15/20 A kérdező kommentje:
Ó sajnálom :( Az én hónapom se volt sikeres. Meggyógyulsz és akkor hajrá!!
2016. okt. 25. 23:36
17/20 A kérdező kommentje:
Mar belefaradtam.Neked drukkolok nagyon legyen szerencsetek szivböl kivanom.mikorra nem varod? Nekem meg egy hetem van pont.
Szegénykém, de 3 gyermeked már összejött és biztos a negyedik is akar majd. Mi még csak 2 hónapja próbálkozunk, de így is olyan rossz, mikor megjön. Igyekszem nem figyelni annyira és újra úszni is elkezdtem, hogy ne ezen járjon az agyam. Nekem nemrég múlt el. November 5. körül fogok ovulálni újra.
2016. okt. 30. 01:50
19/20 A kérdező kommentje:
Szoritok Neked.nekem meg nov.5-en kell nem megjönnie.de tegnap talaltam egy csomot a bak mellemben kivül ami faj.kicsit aggodom de addig nem megyek orvoshoz meg meg nem jön mert lehet csak mensi elötti vmi.ha elmulik a havi bajom es meg ott van akkor kerek idöpontot.remelem sikerül nektek legyetek együtt soxor.elvileg akkor 19-en kell nem megjönnie ugye? Irj majd.
20/20 A kérdező kommentje:
Ha vkit erdekel meg ma halvany pozit teszteltem masodik vizeletböl
Kapcsolódó kérdések: