Mekkora az esélyünk a kis tesóra?
11-es válaszoló: köszönöm! Valami ilyen választ vártam volna. Jó, hogy nem harapjátok le a fejem azért, mert kérdezni mertem. Tiszta szégyen!
Én nem veszekedni jöttem az oldalra, bármilyen hihetetlen..Az ovulációt november közepén éreztem, nem tudom pontosan. Nem jelentek senkit, de tudod mi a gáz? Hogy a negatív frusztrációdat kedves első válaszoló arc és név nélkül, ingyen és bérmentve töltöd ki egy ismeretlen emberen, és hülyézed le 28-adjára. Na, ez a gáz. Amikor kislányommal voltam terhes, akkor is voltak ilyen vitára gerjedő, unatkozó anyukák, mint te. Köszönöm az egyetlen kulturált választ.
50% az eselyed a kistesora.
Valoban erezhetsz hamarabb dolgokat de nem ennyivel.
Vard meg az elmaradt mensit es tesztelj.
De azert ne keseredj el,ha .em sikerul elsore
Anya vagyok tesó programon dolgozunk.
Nekem gyógyszer után még 3 hónapig sehol sem volt menszesz , fél éve hogy megjött és újra van ciklusom, de még nem sikerült a baba.
Kíváncsi vagyok hogy neked sikerül e ilyen hamar, majd amije ideje van tesztelj, és is meg, vagy azt is ha nem sikerült a baba.
Csinalj egy tesztet.
(es ez az egyetlen ertelmes tanacs ilyenkor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!