Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az esélyünk a kis tesóra?

Mekkora az esélyünk a kis tesóra?

Figyelt kérdés
Október 31-én volt az utolsó vérzésem, a fogamzásgátlót is ekkor hagytam abba. Azóta párommal minden nap, védekezés nélkül együtt voltunk, volt, hogy naponta két-három alkalommal is. Először abban a tudatban voltam, hogy a gyógyszer még véd, nem foglalkoztunk ezzel, mivel mindketten sőt, kislányommal együtt, mindhárman szeretnénk babát. Azóta pedig megbeszéltük a párommal, hogy boldogan "kockáztatunk", hiszen mindkettőnk vágya a pici. Ovulációt éreztem, ilyenkor a derekam , és az oldalam, alhasam szúr, amikor nem szedem a fog.gátlót. Tüneteim vannak, de ezek nem mérvadók, mert már korábban voltam olyan hitben hogy terhes vagyok, mégsem voltam az. Akkor is annyira szerettem volna, hogy beképzeltem, és produkáltam mindent. Most, amit érzek, lassan egy hónappal az utolsó vérzés óta: ingerültség, puffadás, sűrű pisilés, mellfeszülés, a mellbimbóm más színű, szorít a nadrágom a pocinál, és kívánom a gyümölcsöt, és csokit, amit utoljára a kislányommal való terhességnél éreztem. Persze, ez sem garancia, lehet csalódás ér. Egyedül a testhőm nem magasabb, tegnap este mértem, még 37 fok sem volt. Szerintetek? Hasamat fotózom, ha kell.Jó lenne egy karácsonyi bébihír. :)
2017. nov. 21. 22:01
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

11-es válaszoló: köszönöm! Valami ilyen választ vártam volna. Jó, hogy nem harapjátok le a fejem azért, mert kérdezni mertem. Tiszta szégyen!

Én nem veszekedni jöttem az oldalra, bármilyen hihetetlen..Az ovulációt november közepén éreztem, nem tudom pontosan. Nem jelentek senkit, de tudod mi a gáz? Hogy a negatív frusztrációdat kedves első válaszoló arc és név nélkül, ingyen és bérmentve töltöd ki egy ismeretlen emberen, és hülyézed le 28-adjára. Na, ez a gáz. Amikor kislányommal voltam terhes, akkor is voltak ilyen vitára gerjedő, unatkozó anyukák, mint te. Köszönöm az egyetlen kulturált választ.

2017. nov. 21. 23:03
 12/34 anonim ***** válasza:
64%
Terhes vagy.
2017. nov. 22. 04:01
 13/34 anonim ***** válasza:
80%

50% az eselyed a kistesora.

Valoban erezhetsz hamarabb dolgokat de nem ennyivel.

Vard meg az elmaradt mensit es tesztelj.

De azert ne keseredj el,ha .em sikerul elsore

2017. nov. 22. 06:32
 14/34 anonim ***** válasza:
80%
Némelyik tünet előfordulhat már nemvárt előtt. De a hasad még semmiképp nem látszódhat, még ha tizedik gyerek lenne, akkor sem. A testhő nem mérvadó így, az akkor ér valamit, ha ciklus elejétől minden reggel ugyanakkor méred.
2017. nov. 22. 06:41
 15/34 anonim ***** válasza:
82%

Anya vagyok tesó programon dolgozunk.

Nekem gyógyszer után még 3 hónapig sehol sem volt menszesz , fél éve hogy megjött és újra van ciklusom, de még nem sikerült a baba.

Kíváncsi vagyok hogy neked sikerül e ilyen hamar, majd amije ideje van tesztelj, és is meg, vagy azt is ha nem sikerült a baba.

2017. nov. 22. 06:42
 16/34 anonim ***** válasza:

Ugyanonnan:

[link]

2017. nov. 22. 07:53
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Csinalj egy tesztet.

(es ez az egyetlen ertelmes tanacs ilyenkor.)

2017. nov. 22. 09:25
 18/34 anonim ***** válasza:
Nagyon nem tartom valószínűnek, hogy látszik a has még mielőtt a teszt kimutatná! Csinálj egy tesztet, az a biztos!
2017. nov. 22. 17:47
 19/34 anonim ***** válasza:
47%
Mivel 31-én megjött, ezért gondolom, hogy már előtte kb. 4 nappal elfogyott a gyógyszer és mensi után már nem szedted. Én a kisfiammal egy hónapot vártam gyógyszerabbahagyás után és terhes is lettem. Mi is most tervezzük a 2. babát, nekem nov 2-án volt meg utoljára, úgyhogy 30-án teszt. Az előző hónapban is azt hittem, hogy sikerült, mert mintha minden kijött volna rajtam, amit olvastam. :D Már rég nem szedek gyógyszert, de csak ez a második hónap, hogy próbálkozunk. Ne stresszelj, össze fog jönni. Én megkívántam a pár napja a baboskáposztát, pedig nem szerettem soha. Remélem hamar összejön mindkettőnknek! Sok sikert! Ne foglalkozz senkivel! Mikor nem is várod, majd akkor jön.
2017. nov. 22. 20:29
 20/34 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Legkésőbb vasárnap tesztelek, és megírom, azt is ha negatív lett, ígérem. Drukkoljatok légyszi!!
2017. nov. 23. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!