Szerintetek jó esélyünk lehet így?
Cikkekből én azt olvastam hogy 1-2 nap nagyon maximum..
Mivel elég közel van, van rá esély. Nem vagyok orvos, de szerintem nem atomóra elvű a test, lehet hogy nem mindig ugyanazon a napon van az ovu nem?
"Kéz és lábtörést"! :)
"A spermium élettartama rengeteg mindentől függ. A sperma egyedi élettartamától, egészségétől, befolyásolja a környezet és a hüvely (testhőmérséklet, pH szint, a relatív savasság), a nyaki nyálka jelenlététől, és minőségétől, képes-e a sperma a hüvelyen keresztül méhbe jutni..
Ha a legideálisabb körülményeket vesszük alapul (ideális hüvelyi / méh környezetben, termékeny CM, erős sperma egészségre, stb.), akkor a spermium legfeljebb hat, vagy hét napig képes életben maradni.
A legtöbb esetben azonban azt tudjuk feltételezni, hogy nem lesz minden optimális, így csökkenni fog a spermiumok élettartama és mozgása. A spermiumnak át kell jutni a hüvelyen,és a méhnyakon. Ha erre nem kerül sor rövid időn velül, akkor a spermium hamar elpusztul.
Az élettartam általánosan maximum 2-3 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!