Ovu után 2. és 4. napon voltunk együtt, van esélyünk babára?
Figyelt kérdés
2016. jún. 21. 08:52
1/9 anonim válasza:
Ha biztos vagy benne, hogy akkor volt az ovud, akkor nem sok, de a remény hal meg utoljára! A pete 24 óráig életképes. Előtte nem voltatok együtt?
2/9 A kérdező kommentje:
Előtte 4 napig nem, most ez pont igy jött ki. :)
2016. jún. 21. 09:10
3/9 anonim válasza:
Hát, nem tudom... Túl sok esélyt így nem látok rá, de bízzunk benne, hogy mégis sikerült! :)
4/9 A kérdező kommentje:
Párom annyit mondott hogy biztos benne hogy most babát csináltunk.. :)
2016. jún. 21. 09:20
5/9 anonim válasza:
Legyen igaza! :) Mikorra nem várod?
6/9 anonim válasza:
Szia talan meg ovu előtti 4. Napon nagyobb az esély mint ovu után 2 nap... Remelem baba lesz majd irj hogy sikerül a hónap addig is megy a drukk nektek😉
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, ovu előtt jobb lenne, de ha nem volt itthon, akkor nehezebb kicsit :))
Köszi, elvileg 25-re nem várom.
2016. jún. 21. 17:23
8/9 A kérdező kommentje:
Tudnátok valami biztatót vagy infot mondani? Még mindig nem jött me, 24 v 25-re nem vártam. Már 28 van, és még semmi jele menszinek. Viszont csináltam már 2 HCG tesztet és eddig negatív.Nem türelmetlenkedni akarok, csak eddig pontos volt. Ötlet, mi lehet?
2016. jún. 28. 17:02
9/9 A kérdező kommentje:
A mellem úgy feszül, h szerintem üveget tudnék vele vágni, és egész nap aludni tudnék (bár ezt betettem a melegnek). Holnapi reggeli tesztet már nagyon várom, akkor már 5 napja fog késni.
2016. jún. 28. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!